Mommi dvran22 O zaman 83 TL ödersiniz muhtemelen ben beğendim açıkcası 35 haftalığım hep ona gittim çok detaylı bakıyor herşeyini gösteriyor suyuna,rahim ağzı uzunluğuna bakıyor herşeyi sorarsanız sıkılmadan cevaplıyor ☺️Yine de siz bilirsiniz🥰
Havva1212 Mommi canım bnde gittim gayet memnun kaldım sadece tek doktor ya acil birşey olsa başka doktorda olsa acil.durumda falan tabi o zamana kadar gelir heral biri tek kadın doğumla olmaz o hastane. Ben size şey soracaktim detaylı ultrasyon yaptı mi mehmet bey size
Mommi Havva1212 ben üniversitede çalışıyorum diye üniversitede yaptırdım normalde yapmıyor sanırım rapor isteniliyor çünkü, normalde bayan doktor vardı o ayrılmış ondan Mehmet bey puanda tek,memnun kalmanıza çok sevindim ♥️
Mommi Havva1212 eğer Üni hastanesine giderseniz erken saatte gidin kadın doğumdan sevk ediliyorsunuz ultrasona ultroson sırası bi facia diyebilirim 😂 zaten kota var bide erken gitmeZseniz ertesi Güne kalıyor
Havva1212 Mommi yani mehmet demiyor mu şuraya gidin falan diye bower hastanesinde yapılmiyor mu birde kaçıncı haftada yaptınız
Mommi Havva1212 20 yada 21 haftamda gittim Mehmet bey zaten biliyor üni de çalıştığımı oraya git istersen sonucu whatsaptan attım çok şükür bi sorun çıkmadı
Mommi Havva1212 Dicle Üni hastaneleri randevu yazın google çıkar , em erken saate kadın doğumdan randevu alın orası sizi ultrasona sevk edecek 8 de orda olun bence doktora görünmeden kapıdaki personel sevk ediyor zaten
Eyll_kuzu Yaprak_ ben batı hastanesinde erkek bi doktor var ona gitmiştim İstanbul’da yaşıyorum normalde ama bi kontrol için gittim kuzenim orda çalışıyor diye mi yoksa gerçekten mi öyle diye bilmiyorum ama çok ilgili bir doktor hastanede zaten ultra lüks yapılmış her doktorun odasında iki tane Asistanı var biri sektreterlik yağıyor diğeri hastayı hazırlıyor öyle yani
Hgztp Eyll_kuzu ben de bu ay batı hastanesini bi denemek istiyorum genesise gidiyorum aslında doktorun ilgisinden de memnunum ama çok kalabalık çok yoğun. Muayene ücreti ne kadar ödediniz acaba batı hastanesinde
Havva1212 PirayeAkca canim bende mehmet beye yeni geçtim kendi doktorum gittiği için sen detayli ultrasyonu kime yaptrdn
Hgztp Eyll_kuzu ben de bi arayıp öğreneyim canım o zaman belki farklı olabilir ücreti memnun kalırsam hep orada devam ederim
Eyll_kuzu Hgztp tabiki ben İstanbul da yaşıyorum uçağa binmeden bi muayene olayım seçimi yüzünden gitmiştim
Aysii Eyll_kuzu batı hastanesinde renkli ultrasyon mu yaptırdınız varsa eğer orda yapan bende oraya gitcem
Eyll_kuzu Aysii evet batı hastanesinde erkek doktor var orda ismini unuttum o renkli usg ile baktı ama detaylı usg için yeterli mi bilemem herşeyini inceledi ama
Aysii Havva1212 15 temmuz gecesi fenalaştım Doğum yaptım kızım 15 gün yaşadı ama sonra kaybettim öldü 😔
Havva1212 Aysii ayy kusura bakmayın bilmiyordum. Başınız saolsun😥 Rabbim bebeğinizle cennetle kavuşmak nasip etsin🙏 sağlıkla birda nasip etsin insallah