Aylingizem Sağ kasığım ağrıyor beş saniyede bir sancıyor normal midir sizce 14. Haftadayım ve yalnız bir hamilelik geçiriyorum.. yanımda kimse yok o yüzden size soruyorum
Srfn11 Aylingizem Canim bu haftalarinda normaldir bende cok yasiodum byle bianda bicak saplanir gibi olur. Ama sen yinede ani hareketlerden kacin
Mlssa Aylingizem Canım dayanılmayacak gibi değilse ve kanaman yoksa o haftalar benim de çok ağrım vardı doktorum normal demişti ama şiddetliyse ve için rahat etsin istiyorsan doktora görünmende bir zarar yok bence
Kbr22 Aylingizem bende de oluyor doktorum rahim büyüdüğü icin ağrılar normal dedi stres yapma yani normal bunlar bi süre sonra geçiyor hatta benin sağ bacağıma bile vuruyordu ağrısı 1 hafta falan oyle sürdü suan gecti çok şükür
Ftmemne Happmom un bebek takibinde annedeji değişiklikler kısmına bakın. Bu haftalarda o ağrıların normal olduğu yazıyor. Bende aynı durumdayım. Ara ara sağ kasığıma sancılar giriyor
Ftmemne Rahim büyüyor ve artık yukarı çıkıp kendine alan açıyor. Ve buda ağrıların ve sancılara yok açıyor.
Dorukunannesi95 Ben de 13+5 im bugün biraz fazla hareket ettim şuan sanci giriyor ara ara. Ve abartmiyorum 10 dakikada bir çişe çıkıyorum kizlar muayenem dündü daha normaldi hersey yarin gitsem mi tekrar