Zehra2 Merhaba hanımlar bu gün doktor kontrolüm vardı nst de sancı gözükmüyor 38+4 üz geçen hafta gittiğimde açıklık 1 cm gözüküyor su bu hafta bakmadı bi dahaki hafta tekrar bakalım eğer açıklığın 3 e çıktıysa Doğum için yatıralım dedi etrafımdaki herkes sancın yoksa gitme diyor suni sancı verecektir gününü bekle diyorlar ne yapacağımı şaşırdım fikirlerinize ihtiyacım var
mucize42 Zehra2 bebeğin anne karnındaki bir dakikası bile cok önemli demişti doktor kuzenime bence beklemelisin Rabbim kendi sancınla çabucak bebegine kavuştursun inşallaaaahhh
Fatovebebegi Zehra2 bence hastaneye yatma bol bol hurma ye Bıde sımdı ogrendım PERINE MASAJI varmıs Internet’ten bakın açılmayı arttırıyor o masajı yapın bol bol merdıven çıkın Bıde sunı sancı bıraz zor tabı açılmayı kolaylaştırıyor ama gene de zor sunı
Sedaince Zehra2 kesinlikle bekle ben 40 gün önce Doğum yaptım beklemeden hastaneye yattım 10 saat sürdü Doğum suni sancı da çok zor bir şey
Zehra2 Bol bol hurma yiyorum açılmam olsun diye çocuk kanala girmiş dedi 1cm açıklık varmış bu hafta bakmadı ama hafta ya bakıcam dedi 3 cm den sonra doğum başlıyormuş ama sancı Yok ben anlamadım daha günüm de var özellerde hep mi böyle
senasln Zehra2 çevredekiler hangi akla hizmet diyor onu. Açıklık demek bekledikçe bebeğin enfeksiyon kapma riski var demek. Gerekirse suni sancı tabiki alacaksın
Nebahathumeyra 42. Haftaya kadar yolu var suni sancı almış biri olarak söylüyorum eğer bebeğin herhangibir riski yoksa sırf doğurmak için suni sancı almayın herşey yolunda gidiyorsa bekleyin kendi sancınızı. İlla ki doğacak
Burcuozkann Benim günüm 40+3 doktora 2 aydır gitmiyorm nerdeyse evde sancm gelsin diye bekliyorum baktım gelmedi cuma günü gidicem ilk hamileliğimde de sancım yoktu sürekli doktora gittim 6 cm açıklığm varmış suni sancı verdiler 7-8 saat snra doğuma anca aldılar baya zordu şimdi korkudan gidemiyorum suni sancı verirler diye kendi sancımı bekliyorum