AhmetPelinKl Kızlar akıntınız oluyor mu? 20 haftalık olduk günlük ped kullanmaktan öldüm. Sürekli akıntı hepinizde var mı? Doğuma kadar sürecek mi bu durum 😞
Nihanozturk AhmetPelinKl canım evet akıntı artarak devam ediyor idrarında yanma renginde bi tuhaflık yoksa sıkıntı etme günlük pedler bakteriyi tuttugu icin ben tercih etmiyorum buarada
shdemir AhmetPelinKl Günlük ped kullanma canım cok zararlı. Doktorum bu sekilde söyledi yani.Enfeksiyonu biriktiriyomus rahimle temas halinde oldugu icinde idrar yolu enfeksiyonuna sebep oluyo buda hamilelikte cok sıkıntı. Benimde akıntım cok 26.haftama giricem pecete koyuyorum her lavaboya gidisimde degistiriyorum.
baharclk AhmetPelinKl benim 18 haftada basladi 28deym hala devam ediyor fazlalasti alıştım artk hrlde bitmeyck doguma kdr zatn ne kaldı ki biktim her tuvalette peçete ped degstrmekten tahris oluyo artk sil sil normal tuvalete girip ciktgm gunleri ozledm insan sağlığının kiymetini gidince anliyor
seydanurceyhan Akintinin rengi ve kokusu onemli rengi kusura bkmayin sumuk gibiyse idrar yolu enfeksiyonu olabilio bence bi doktora gorun canim istersen benimde var akintim bazilari sefaf kokusuzlar normal otekilere bi doktora danismak lazim her akinti farkli