Habibee Yusufunannesi_ bende 27 haftamdayim canim azalma olmadı hareketlerinde sadece 25 haftalikken oldu oda uyuyodu heralde rahatsiz edince oynamisti
Sinembuse Yusufunannesi_ arada oluyor anne cok yoruldumu bebek hareketleri azalıyor birşeyler yiyip sol tarafına yat .
LINDAMAY 23 haftalığım ve 1-2 gün hareketleri azaldı strese girdim birşey oldu sandım ama maşallah bugün ben yatıyorum o oyun oynadı bütün gün. Şuan bile tekmeliyor kuzummmmmmm
Yusufunannesi_ LINDAMAY MaşAllah canım ben de Cumartesi gittim en son kalp atışını dinletti çok şükür ama bugün biraz azaldı insan korkuyor
merhuli Cok ayakta kalınca veya yorulunca hareketleri azalıyor eger dinlenirseniz yatarsanız daha hareketli olur
Esra3890 Bende 27 haftalıgım canım benimde bıkaç gündür hiç hareket etmiyordu bir iki kez etse yıne neyse ama hiç yok takip ettim tatlı falan yedim olmadı endişelendim bugun doktora gittim nts ve ultrasondan baktı doktorum kalp atışları suyu gayet iyi dedi bu haftalarda oluyormuş kıpır kıpır olmaz düzensiz olur bide agır iş yaptın yorulduysan bebek kendini dışarıya kapatıyor hareket etmez dinlen ne kadar dinlenirsen okadar hareket eder dedi sende dinlen bol bol normalmış bu haftalarda