• Gebelik
  • Üçlü yada Dörtlü testi de yaptırdınız mı??

Kızlar meraba. Ikili testti yaptırdıktan sonra üçlü ve Dörtlü testi de yaptırdınız mı yoksa ikili testten sonra direkt Ayrıntılı ultrasona mı girdiniz. Yani üçlü ve Dörtlü teste gerek duydu mu doktorlarınız
    Boncuk23 ikili normal ciktiysa gerek yok diye dusunuyorum bnm doktorumda gerek olmadgni soyledi direk ayrintiliya girdim
    Biz nifty testınyaptırdık o yuzden yaptırmıcam. Yaptırmamıs olsam bıle 3lü 4lü yaptırmazdım. İkili de bi değerimiz yüksekti ama bir şey cıkmadı sonucta.
    Yasemincifci bana doktorum üçlüye gerek yok direkt Dörtlü yaparı demişti. Şimdi doktor değişikliğine gittim. Başka bir doktora başlıcam. Merak ettim canım. Hocaların Görüşleri de Değişiyor
      Yusbur bana da Değerler çok iyi gayet güzel dedi. Dörtlüyü yaparız demişti merak ettim sizler nasıl yaptınız diye. Teşekkür ederim canım
      Boncuk23 briinde kal surekli doktor degistirme canim cunku birinin dedigi digerininkini tutmuyor alan benim 2 li testim normal cikti 3 luyudr istedi onuda yaptirdim oda normal cikti
        Ben sadece ikili test yaptırdım, doktorum 3-4e gerek duymadı, sonrasında da ayrıntılıya girdim, Allaha emanet yavrularımız inşallah sağlıkla doğarlar ❤️🙏
        Yasemincifci canım benim doktorum evime çok çok uzakta bir yerdeydi. Bir de gidince hocanın suratını kaprisini çekiyordum. Birşey sorayım istemiyor, sorunca tersliyor. Yani mecburiyetten başka doktora geçicem artık canım .
          Boncuk23 ikiliden sonra başka test istemedi doktorum. 2 hafta sonra ayrıntılıya gideceğim🙏🏻