Ezgib Kızlar doktorum bu ilacı başladı demir eksikliği için bugun ilk kez aldim ama mahvetti beni karin agrisi migde agrisi migdeme kramplar girdi birde ishal basladi sizdede oluyormu aynısı çok fena etkiledi beni 😢su mübarek gün eşim oruç yemek bile yapamadm hepmi böyle yapacak bu ilac
d190516 Ezgib canım ben 3. Kutuya başladım bende bahsettiğin hiç bişey olmadı doktoruna bi danış istersen
Haribo42 Ezgib bende aynisiiiii olduuuu öldümmm baska ilac yazdirdim bir tane ictim o kutudan biraktimm
feyzaa34 Ezgib ben ferro yu kullandım sonra sağlık ocağı vegaferon verdi çok iyi geldi. Ferro kabizliktan başka bisey yapmıyor
Ezgib d190516 doktorum dün dedi ağır bir ilac migde bulantısı yapabilir demisti ama bu kadarini beklemiyordum
Bebisiminannesiii feyzaa34 doğru diyosun da vegafronuda doktorum hamilelere önermiyoruz dedi. Yoksa yazdirmadan eczaneden direkt alabilme kolaylığı vardı öyle diyince ferro sanola geri döndüm
yagmurtpl Ezgib ben kac aydır kullanıyorum Bi şey olmadı canım, bünyede bünyeye değişiyor da olabilir
nurcakir58 Ezgib evet sabah içiyorum bol su ile biraz bekliyorum kahvaltı tuvalete cikdimda siyah oluyor onu icdigjmdsn
Busra280607 Ezgib canım ben 9 ay oldu doğurucam hala kullanıyorum ılk banada öyle yaptı ac karnına ıcme yemegini ye 1 saat 2 saat sonra iç bu tarz seyler yasamayacaksın
Ezgib Busra280607 bende öyle deneyim ya bütün gün yattim migdemi çok ağrıttı bakalim doktorum ne dicek ağır bir ilac demişti eczacıda demis verirken zaten
Ezgib nurcakir58 aynen benimde siyah oldu ama migdemde rahatsızlıklarla birleşince beni dahada etkiledi tok deneyecgm bide bakalim