Meriipella1 Kızlar 21+5 haftalık olduk şükür dün kontrolüm vardı devlet hastanesine gidiyorum doktorum detaylı yaptırıcaksan 23’e kadar yaptır dedi. Gittiğim hastanede detaylı ultrason yokmuş dolayısıyla orada yaptıramıycam özeller de çok pahalı bildiğiniz devlet hastanesi var mı detaylı ultrason yapan? İstanbul içi her yer olur bilgilendirirseniz sevinirim.
babymomm Meriipella1 zeynep kamil hastahanesinde yapılıyor ama gününüz gelmiş sıra bulmak imkansız keske önceden arastırsaydınız arastırmalar yapıyodr sıra bulmakta imkansız
Aa123 Meriipella1 göztepe ssk merdivenköy polikliniktede yapılıyo ama randevu almak çok zor şimdiden bakmanız lazım reyhan ayazdan randevu almanız lazım
Meriipella1 @babymomm daha önceden yine söylemiştim doktoruma bi dahaki kontrolde söylerim dedi bıraktı bu zamana kadar 🤦♀️
feyzaa34 Meriipella1 telefonla randevu aldım ama ilkten gidiyosun normal kontrole sonra seni perinatolojiye yönlendiriyorlar
Habibee Meriipella1 var canim ben kontrole oraya gidiyorum gelenler oluyor oraya bide burdada gördüm gidenleri