AlevAkoluInce Merhabalar Ankara’daki annelerimiz hangi doktora gidiyo doğumu hangi Hastanede yapmayı düşünüyor 🤰🤱🏻🙏
mrveodbs AlevAkoluInce etlik lokman hekimde Elif terziye gidiyorum. Doğumu da orda yapsam inşallah bi aksilik olmazsa
Babyinlove AlevAkoluInce çukurambarda özel muayenehanesi olan Ümit Korucuoğlu , doğum için tobb etü ile anlaşmalı 🙂
mrveodbs AlevAkoluInce memnunum tek tek soruyor her şeyi açıklıyor ilgili baya. Tek sorun çok yoğun olması o da tecrübe açısından artı bence
AlevAkoluInce Homozigotmutant tercihim kadın doktoru rahat edemem diye düşünüyorum 😔 yine de öneriniz için çok teşekkür ederim
ilknuraydin AlevAkoluInce bende çok memnunum her an ulaşabiliyorum şuan skntili bi dönem geçiriyorum ve her şeyi sorabiliyorum birde ben beypazarinda oturuyorum tavsiye ederim
MerveTaer Haccettepe üniversite si Prof ibrahim esinler ailece doktorlar eşide etlik Doğum evinde doçent
AlevAkoluInce Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim İlginiz için fakat ayrımdan değil ama kadın doktorunda kendimi daha rahat hissedeceğimi düşünüyorum bu yüzden Kadın doktor önerileriniz varsa çok sevinirim 🙏erkek doktorumuz 2.planda