Mervearc Merhabalar arkadaşlar bize 11.haftada doktorumuz ense kalınlığının 7mm oldugunu cerrahpasaya perinatoloji birimine gitmemizi sölediler normalde 2.5 olmasi gerekenin yüksek olduğunu sölediler ve down sendromu olablcegini ve %90 cocukta hastalik olcagini dediler o an resmen şok geçirdim acil şekilde cerrahpasaya gttigimzde cvs yapılması gerektiği solendi yaptrdim sonucları bekliyorum böyle olupta iyi sonuçlar alan varmi?:(
DiDem123 Mervearc görümcemdende sıvı aldılar cerrahpaşada canım. Onunda öyleydi. İnşallah seninki temiz çıkar 🤲🏻
PinarCor Mervearc allah yardimcin olsun cokk zor cok... icini ferah tut allaha innan aglama Bebegini üzme
Ayse3535 Canim benim hic uzulme insallah yoktur biseyi benimde basima gelmisti cvs yaptirmamistim ben bizim bakilmamasi gerkeen haftada bakmislar ense kalinligina baska doktora gidince ortaya cikmisti bir suru hastaliklar anlatmisti doktor bos yere uzulmustuk hem ense kalinligi tek basina bisey ifade etmezmis sonuclarin da temiz cikar insallah bol bol dua et rabbim bazen siniyo sabretmekten baska care yok bizim gibi sonu guzel olur insallah
Mervearc Ayse3535 doktorlar okadar çok korkutuyorlarki insan resmen çöküyor ınsallah çok teskkur ederim amin inşallah mübarek günde rabbim nerde varsa dualarımızı kabul etsin