Yesimeliz Arkadaslar ben 11+2 haftalik hamileyim. Benim vajinada ic dudaklardan birinde bi sivilce gibi bi sislik cikti. Bazen icini patlatinca iltihap akiyor. Bugun utandigim icin kadin dogumcuya soramadim. Napicagimi sasirdim kantoron yagi filan surdum olmadi. Boyle bisi yasayaniniz varmi
Sinembuse Yesimeliz canim utanılacak birşey yok bu sana ve bebeğine zarar verebilir benim başıma boyle birsey gelmedi cok şükür ama sana tavsiyem doktora sorman çünkü vajina önemli bir bölge.
Meriipella1 Canım ağda mı yoksa jiletle mi alıyosun? Bende de sivilce gibi çıkıyodu bir iki kere jiletle aldığım için kıl dönmesi olmuştu sonra dediğin gibi iltihaplı bi şekilde çıkmıştı vajinamda. Siğildir diye korkup söylemiştim doktoruma baktı allahtan öyle bişey değilmiş tahmin ettiğim gibi jiletten kaynaklanan kıl dönmesinden dolayı olmuş sıktım ve bi daha jilet sürmedim. Şuan hiçbir şey yok sormadan doktoruna bişey yapma bence utanma sakın allah korusun başka bişey olabilir.
Yesimeliz Normalde lazerliyim arada ciktigi zmaan jilet kullaniyorum ancak o bolgede kil yok. İc kisimdaki yanaklardan biri cunki. Mesaj attim simdi hocaya. Atlamamak icin. Sonucu yazicam belki diger arkadaslara faydasi olur.
Yesimeliz Arkadaslar iyiki sormusum sıkma dedi. Eger gunde birkac kez batikonla temizlediginde gecmez büyürse antibiyotik verdi. 🙌