MMinee Kaç kilo aldınız kızlar. Ben 13. Haftadan beri yatıyorum, 4 kilo aldım ama son haftalarda daha hızlı kilo alıyorum sanki
Seda05 MMinee 19 haftalık hamileyim ve 5 kilo aldım dünyanın ilacını içiyorum ekmek pilav ve makarna tatlı hamur işide yemedim hep sebze et devamlı ama alıyorum 😔😔😔
espalp MMinee 18+5’im 🧿👶🏻 İlk 3 ay 3 kilo aldım. Sonra doktorumun uyarısı ile dikkat etmeye başladım ve 12.haftadan beri kilo almadım çok şükür🙏🏻 Kalsiyum düşüklüğü yaşadığım için biraz besin düzenimi değiştirdim bu hafta ama kiloma yansır mı bilmiyorum
espalp MMinee valla doktor 12 kiloyu geçersen riskli gebelik grubuna gireriz, normal doğurman zorlaşır diyince tutuştum ve dikkat etmeye başladım 😂
MMinee espalp hamile kaldığın kiloda önemli ben ilk gebelikte 20 kilo aldım 48’le hamile kalıp 68’le Doğuma girmiştim.
bebiskom espalp ben 16 kilo aldim çatır çatır da normal doğum yaptim ve dogum odasina girmemle 1 ,2 dakikaya bebegim dunyaya gelmisti..tabi sanci odasinda 2 saat sancı cektim
Minikkalbimm espalp hiç ilgisi yok eltim 20 kilo almis hemde epiduralsiz normal doğum yapmış komşum 30 kilo almis ve normal doğum yaptı.. ama yine de dikkat etmekte fayda var 💁
A_S_K MMinee Valla ben de 17. Hafsadayı 2,5 3 kilo aldım. Çok daha sık acıkıyorum sanırım daha çok alıcam
Betzm saree aa ne güzel bende 42ile kaldım geri vermiştim ilk haftlarda 40a düştüm şimdi geri 42 14.haftam normalmi acaba
Aybuk saree bence cok zayıf hamile kalmıssın sorun olmaz en fazla 65 kilo falan olursun normal hamile biri için normal doğumda da sorun olmaz diye düşünüyorum
Mhylrn Kızlar bende 17 haftalik hamileyim belirtilerinizde azalma oldu mu iki gündür göğüs hassasiyeti dolgunluk hissi kayboldu göbeğim belirgindi küçüldü gibi endişeleniyorum 😥😥 cuma günü doktora gitmiştim yakın tarih olunca gitmek istemedim normal mi bu durum
Bedussss Mhylrn bende 17 haftalıkken karnımda yumuşama küçülme fark ettim 2 veya 3 gün devam etti sonra doktora gittim gayet iyi bişeyi yok sağlıklı dedi şuan 19+ 3 😊
Ftmkchncft espalp bende seksenle kaldim ve dort kilo aldim 17+3 ama boy kucuk olunca sanki cok almisim gibi duruyo disardan