MiraMirac kadernurr Sizin ve bebeğiniz için en doğru kararı doktorunuz vericektir kesinlikle ona sorun henüz daha çok yeni gebeliğiniz bebeğin tutunma aşaması.
Sengulkrgz kadernurr Doktora hani sorsaniz daha iyi olmaz mi sekerim😁 hani biz bilemeyiz vebal de almayizzzz
Tomurcuk18 kadernurr Arama yerine “oruç” yazarsan milyon tane aynı soruya ulaşıp cevap alabilirsin. 2 gündür hep aynı sorular 🤦🏻♀️
Alessia Dıntoruna sor bence ama tutma o haftalar krıtık hafta bebegın organları ozellıkle kalbı gelısısyor ben hamıleyke çn oruc tutulması taraftarı degılım
kadernurr Tomurcuk18 eger blogları görüp bilseydim zaten sormazdım madem hergün aynı sorular cevap yazmak zorunda degilsiniz.
ZeynepAtike Hamileliğin ilk 3 ve son 3 ayın da orucun tutulmaması gerektiğini ve sebeplerini yazmışlar
Tomurcuk18 kadernurr Aradığın seyi önce ordan bakarsan ne sen uğraşırsın ne de başkası. Daha önemli postlar altlarda kalıyo çoğu zaman. Ayrıca biraz sakin olmayı dene.
Cgdem kadernurr merhaba canım bende 9 haftaya giricem ama tutmuyorum tam bebeğin gelişim zamanları olduğu için birde vitamin hapı felan kullanıyorsan aksatma tutmamani tavsiye ederim ama istersen birde doktoruna danış
Meri15 kadernurr bebeğin tam gelişim zamanı daha çok küçük bu haftalarda başlıyo büyümesi herşeyi. Sonra ödeyin günlerinizi yada maddiyat olarak verin bence.
Mavilianne kadernurr ben kaç haftalık olursa olsun tutulmaması taraftarıyım. Bizler dayanıyoruz elbette ama içimiz de ne oluyor bilmiyoruz. Kaza yaparız canım
Sulebetul kadernurr Rabbimin izni ile bişey olmz bn 26. Haftadaym tutuyrm gecemi gündüze çevirdm kesin 2 litre su içiyrm yumurta haşlyrm yoğurdumu sütümü 1 tanr et türü tavuk kırmızı et vs ama baktın iyi değilsn bozarsn