Hamzam https://i.hizliresim.com/jgl04G.jpg inşallah resmi yukleyebilmisimdir becerememissem biriniz bana yardım edin kızlar. En alttaki test çok önce yapıldı diğeri üst ikisi dünden yapıldı ikisindede çok ince gördüm ben ama bilemedim.
Tuanam01 Hamzam Yüklenmiş resmin canım ama ben 2.çizgiyi göremedim 1 /2 gün daha bekle RABBİM gönlüne göre versin İnş🙏
Tugce1803 Hamzam kuzum evet yüklemişsin ortadaki teste çok damlatmışsın o yüzden bozulmuş diğerlerinde de ben çizgi göremedim😥
BeyzZaA Hamzam yok gibi görülüyo Rabbim hayırlısıyla tez zamanda sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah sorun etmeyin kendinize kafanıza takmayın vakti gelince olur
Tugce1803 Hamzam kuzum ortadaki al Bi ymiş ona sakın güvenme çünkü geçen ay 4 tane aynı marka test aldım 4 ü de bariz pozitifti hastaneye gittik negatif geri kalanda göremedim ama😥
Yavuzum1202 Hamzam umut vermek istemem ama bende böyle beyaz cızgı çok olurdu 1 hafta sonra idrarda net çıktı
Ozlemzeynep Hamzam ortadakinde hayal çizgi görüyorum ama erken kuzum yumurtlama gününden kaç gün geçti