Gamze43 teşekkür ederim gamze hanım. Ateşimi düşürmek için önce mercimek çorbası içtim ılık bir duş alıp kısa kollu bir pijama ile altıma da uzun bir pijama giydim yattım uzandım. Eşim de sirkeli soğuk su yaptı. Bezleri alnıma, kollarıma, enseme koydu. Yaklaşık 4 kez bu işlemi bezleri tekrar ıslatarak yaptı. Daha sonra portakal ve limon suyu sıktı, azıcık ballı, büyük bir bardak onu içtim. Ama mecburen acile gittiğim doktorun yazdığı ilaçları kullanmak durumunda kaldım. Antibiyotik olarak kluvant-bıd 1000mg( sabah akşam 1 tablet) verdi. Boğazım için benzydex gargara(sabah öğle akşam) verdi. Ateş için de parol şurup ( sabah öğle akşam) verdi. Allaha şükürler olsunki dün geceden itibaren ateşim düşmeye başladı, bu sabah ateşim tamamen düşmüş bir şekilde uyandım. Az önce 2 yumurta yedim, evde sıkılmış limonata içtim ve tekrar ilaçlarımı aldım kendimi iyi hissediyorum. Tabii şunu da eklemeliyimki çok korktum çok endişelendim hamileliğin ilk 3 ayında geçirilen grip nezle çok tehlikeliymiş diye duydum, okudum. İnşallah bebeğime bir şey olmamıştır kızlar dua edin😞.Bu kadar açıklayarak yazma sebebim ise belki benimle aynı durumda olan bir arkadaşın derdine derman olmak içindi. Bu arada normalde doktorum emsey hastanesinde. Fakat dün izinli olduğu için ulaşamadım. Kartal eğitim ve araştırma hastanesinin aciline gittim.