Sevotekn Kızlar ben 8 haftalık hamileyim. Cok olmuyor ama 2 güde bir bulantım oluyor kusmuyorum ama hiç. neden acaba ve bulantıya ne iyi gelir açlıktan ölüyorum ama bişiy yiyemiyorum ☹️
Xmom Sevotekn ben de öyleydim istifra edemiyordum ama bulantım çoktu. Sarı leblebi, çubuk kraker falan yedim. Bir de kendi yaptığım yemekleri yiyemiyormuşum, başkası yapınca yemiştim mesela. Ama doktorum bir vitamin vermişti, doktorunuza danışabilirsiniz
Rabiaibrahim0803 Sevotekn canım tuzlu çubuk kraker ve leblebi iyi geliyo sen yine de yemek yemeye çalış.yaplı ve baharatlı yemeklerden uzak dur mideni tutucak şeyler ye sulu yrmekte çok fazla yememeye çalış
Alessia Sevotekn oooo daha cok yenısın bulanacak normal 9 haftada daha cok bulanacak 15 haftamdayım uc gun onceye kadar bulantım vardı
Vcan Sevotekn patates haşlama çok iyi geliyor. Sonra tam buğday ekmeğinde tost. Bastırıyor ben de öyleydim aynı😞
blackeagle Sevotekn limon al eline ye ve kokla canım iyi geliyor bana tek iyi gelen oydu bi de naneli şeker ye
Sengulkrgz Sevotekn Illa kusacaksin diye bir kaide yok bu normal durum yani bazilari kusar bazilari kusmaz normal bir durum zaten bir sey yiyemiyormussun ki kusasin...Zofer diye bir ilac var bana da doktorum vermisti mide bulantilarina birebir cok iyi gelmisti bana onu kullanabilirsiniz gonul rahatligiyla.8 haftaliksin cok yenisin beslenmene vs dikkat et
Minikaydoganlar Sevotekn canım doktoruna görüş serum taksımlar 2 gün iyi oluyorsun o iki günde ne yersen sana kar. Kraker ayva elma iyi geliyor ben o dönemleri meyve yiyerek atlattım bide patates haşlayıp tuzla ye domatesi tuzla ye çok tuz iyi değil tabi ama başka şekilde yapamadım
Tiredmother Sevotekn canm 2 hafta yaşadım ben sadece, sürekli ağzına bi şeyler atman lazım ki daha da bulanmasın miden. Ben sadece etiformun diyet bisküvisi varya ot gibi ondan yiyebilmiştim bi tane bi tane hem hafif hem mideni etkilemez deneyebilirsin