Hazalonur1 sabiss06 ben özelde yaptırdım canım devlet hastahanelerinde de vardır belki pek bilmiyorum
Esrabrhk sabiss06 ben op.dr.mehmet ağara gidiyorum ilk çocuğuma burda gittim doğuma da aynı doktor girdi mükkemmel bi doktor.2.ye hamileyim ve yine aynı doktorda yapicam ..tercih ediyorum kesinlikle.
Aysenur9689 sabiss06 Muayene ücreti tek bebek için 150 tl alıyor. Bizden ikiz olduğu için 250 lira alındı. Doktorumuz yönlendirmişti arayıp öyle gittik.
sabiss06 Esrabrhk Benimde doktorum mehmet ağar 21haftalık hamileyim bende çok memnunum ilk gebeligim detaylı ultrasona girmemi istedi bende sizlerden bilgi almak istedim
kartanesi_63 Esrabrhk canım mehmet ağar detaylı ultrason için mi 150 tl alıyor yoksa normal muayene ücretimi o kadar ? Ben bülent bey e gidiyorum metrolife ta. Ama herkes mehmet beyi önerdi
BaharSefvan sabiss06 eyyübiye devlet hastanesi ücretsiz bakıyo canım sıra alman gerekcek. Özeller paralı
sabiss06 BaharSefvan önce kadın dogumcuya mi gitmek gerekir yoksa direk detaylı ultrasona mi eyyubiye devlet hastanesinde
BaharSefvan sabiss06 canım perinatolojiye gidebilirsn direk.Sen 21 haftalık olduğun için sana hemen sıra vermeleri gerek. Orası çok kalabalık oluyo ama erkenden gitmelisin