Gulibik Vet-hek-meri bana da şu gun gel dedi direkt laboratuvara gittim aclik kan sekerime bakti. Sonra kapali sisede glikozu verdi. 1 saat sonra 2 saat sonrasinda kan aldi.
AygyulSina Minnosaile bilmiyorun ben normal herseyini yedin ictin temiz cikti butun değerlerim. Belkude bilmeden sekerli gida tuketirseniz diye böyle bir yola başvurmuş olabilirler
Minnosaile AygyulSina ok canım ben dikkat ediyorum şerbetli tatlı veya çikolata , hamur işi yemiyordum. Son zamanlar da hamur işi ve biraz tatlıyı kaçırdım. Sanırım ondan oldu bakalım
Minnosaile kartanesi_63 inşallah canım 🙏🏻 Çok araştırdım , doktorum da yapılmasını istedi bu yüzden risk almak istemedim
Minejjan Şuan yaptırıyorum 75 lik Elmalı içtim. Midem acayip bulanıyor , bidaha hamile olsam yaptirmam net 😮
Gulayseprlk Arkadaşlar telaş yapmanıza, korkmanıza gerek yok. Hastanede çalıştığım için özelde ve devlette takip altında olduğum dr var. İkisine de danışarak yaptırdım. Bana 75 mg olan yapıldı. Suyun içine karıştırarak içtim. Şerbetten bir farkı yoktu. Önyargılarımız ya da endişelerimiz bizim yaşayacaklarımızı da etkiliyor maalesef. O yüzden şunu düşünerek hareket etmekte fayda var. Yaptırmazsam ve eğer şekerim varsa bilmeden devam ettiğimde bebeğim ve ben daha mı az zarar göreceğiz? Zararlı diyerek yaptırmayanları anlamıyorum.. tabi dr tavsiyesi dışında..
GamzeAltndas Minnosaile ac karnına kan verdim daha sonra bana cilek aromalı 50gr iceren glikoz içeceği verdiler kutu da . İlk yudum alip saate bakıyorsun bir saat sonra kan veriyosun tekrar . Bende mide bulantısı felan olmadı sonucumda 99cıkti .
Minnosaile GamzeAltndas canım ilk yudumu alıp kan verip devamını mı içtin yoksa ilk yudumu alıp saate bakıp 1 saat sonra mı kan verdin ? Hayırlı olsun atlatmışsınız darısı başımıza 🙂
GamzeAltndas Minnosaile ilk yudumu icip saate baktım ,ilk yudumu aldigimda saat kaçsa bir saat sonrası gidip kan verdim canım . insallah sende sorunsuz atlatırsın 🙏🏻😊
AygyulSina Minnosaile insanin cani istiyor napsin bide hamileligi kulaniyor tam oluyor kendimi kasmadim 20 kilo aldim 10 gitti 10 kalfi veremiyorum
nehirimmm Minnosaile ben 75lik içtim 10dakika da bitirmemi söylediler aç olduğum için midemi bulandırdı ama kusmadım Allah’tan. Sadece 1. Saatin sonunda çok hafif baş dönmelerim başladı oturduğum yerden kalkmadım eşimin omzuna kafamı koydum öylece bekledim süreyi doldurmaları.
Gulenay Minnosaile kilo almadım son haftalarıma girdim 2 kilo vermişim çok tuhaf ama gerçek şimdi elim ayağım şişti aon haftalarda olabiliyormuş yoksa kendim hiç kilo almadım bebeğin eşi rahim bebek suyu zaten 10 kilo tutuyor şükür ben almadım yani inş sende öyle olursun
Minnosaile Gulenay benim daha 6 ay ve ayaklarım şişti , şişiyor diyorlar galiba normalmiş. İnşallah bende daha almam gerçi 6 ayda 7 kilo almışım sadece son ayda bir an da aldığım için tuhaf oldu 😏