Mavi20 kyr9324 750 tl 🤗 Ankara’dan İnstagram sayfaları yeni.nesil.yatak 😇 Dolabını da çilekten aldım Cotton serisi
Boncuk23 kyr9324 canım altından galiba yavru yatağı var bunun. Ama tabi bi sorarsın ben katalogda resmini görmüştüm. Kısmetse ben oturma odamın balkonunu kırdırıp içeri aldırıcam Odayı genişleticem. Oğlumun takımı var bunu da odaya minik kışa istiyorum
sydtns kyr9324 babam 90x180 montessori yatak yaptırdı Gardrop ve şifpnyeride ayrı aldık odası yapıldı Babaanneside sepet beşik alacak bende bir süre benimle yatmasını istiyordum
nrglvrl Selin4335 yan korkuluklarin uzerinden inmeye calismak gibi seyler yapiyor mu ufaklik 😊 ben de montessori yaptiracagim da yanlarini yukek mi yaptirmali bilemedim 😊
Selin4335 Valla ben bird yaşından beri kullanıyorum yanları kaç cm hatırlamıyorum ama mesafesi var yine hiç düşmedi ama tırmanıp yatağa atlıyor köşeden erkek olunca biraz haşarı oluyorlar😁
meva_ kyr9324 insallah canım benim ❣️ https://hizliresim.com/0RY2O9 Akşam atarsın resmi demiştin geldi eşyalarım da bi atayım dedim 🤗
Sdakrbs kyr9324 bende sizin gibi düşündüm ve montessori yatak yaptırdım bide yatak odasına küçük karyola alıcam 😊
Yasmin41 kyr9324 ben de yatak odasına anne yanı aldım odasına da montessori yaptırıyorum bebeğimin👶🏻☺️
kyr9324 meva_ Çok güzel olmuş 😍 Peki dolabı hazır mı aldınız özel yapım mı ? Bu montessorinin içindeki yatağı firmamı getiriyor.Sen dışarıdan bi yerden mi alıyosun uygun ölçüde
meva_ kyr9324 canım yataklı olan da var ben kendim aldım onlar verirse üzerine ekstra yatak parası koyuyolar . Zaten istenilen ölcüde yapıldıgı için yatak konusu da sıkıntı yasamazsın 90/190 benim ki .. Dolabıda normal yaptırdım kendim ayrı canım 3 kapılı biraz büyük olsun ileri kullanımada uygun olsun istedim 2 kapılı olanlar çok küçük çünkü ☺️
Pinpin kyr9324 bende sepet beşik aldım yatak odssı içim odasına montessori yaptırdım canım bana çok mantoklı geldi bazalı beşik kullananlar pişman genelde gördüğüm kadarıyla :)
kyr9324 Pinpin Evet benimde bi arkadaşımın kızı 4 yaşına girecek beşiği bazaya çevirelim dedik saçma sapan bişey oldu hiç güzel olmadı diyo 😀 Bu montessorilerde heralde 10-12 yaşına kadar yatabilirler.
Pinpin kyr9324 evet bende 10 yaşına kadar rahat kullanır diye tercih ettim açıkcası sonra zaten n genç odası alırım nasipse 😍😍😍😍😊😊