Hayatasuskun123 Kızlar 34 haftaligim ve özel bölgemde yanma ve kaşıntı oluyor birde çok sarı akıntım oluyor ve kontrolüme. De daha var sizce sebebi ne siz olsanız napardınız doğal yöntemlerle bir öneride bulunursanız sevinirim şimdiden tesekur ederim
babymomm Hayatasuskun123 enfeksiyona benziyor 🤔 ben sağlık ocağında idrar testi vermiştim enfeksiyon cıkmıstı yarın sabah sizde verin içiniz rahat etmiş olur hem
Gizemmciik Hayatasuskun123 canım gecmıs olsun hamılelıgımın basından berı bu sorunu yasıyorum. Doktoruna danıs mutlaka, fıtıl kullanıyorum ben ama doktorumunda en onerdıgı dogal sırke ıle yıkamak.
AselAlaraa Hayatasuskun123 enfeksiyon oluşmş olabilir buyuk ihtiml cnm 😐idrarda yanma varsa mantarda olabilir
Krispiim16 Hayatasuskun123 enfeksiyon görünüyor canım bol su iç birde sirkeli su yapıyorlar bilen biri varsa cevaplarsa iyi olur
babymomm Hayatasuskun123 hayır kokusuzdu kokulu ileri derecelerde oluyor diye duymustum idrar testi vermende fayda var enfeksiyon cok önemli
Sinembuse Bendede var sarı akıntı normalmiş canim ama kaşıntı mantar oluyor travizol diye bi ilaç kullanıyorum ben krem o kaşıntıyı alıyor doktoruna sor berki krem falan önerir.
Hayatasuskun123 Sinembuse teskkur ederim cnm yaşadığım şehirde sadece hastanede 1 kadın doğum doktoru var o yüzden 1 hafta veriyorlar randevuyu gittiğimde bende krem istiycem
Gizemsrgn Canım doğal yolla geçirebilecegin birşey değil de mantar enfeksiyonu idrar yolu enfeksiyonu olabilir ve gebelikte beklenecek bir durum degil hemen doktorunu ara söyle büyük ihtimalle test isteyecek ve hemen ilaç verecektir. Ihmal edip tedavi süresini uzatırsın Allah korusun o enfeksiyon bebeğe geçebilir ve bebeğin kesesine enfeksiyon mikropları zarar verebilir
ozgurhayalim Ben 26 haftaligim sari akintim vardı. Erken doğumdan falan korktum. Doktorum normaldir kaşıntı yanma yoksa akıntı olabilir dedi. Kaşıntı eşlik ederse hemen gel demişti. Cok bol su tuket dedi. Bence bir kontrole gidin.