Nursen0121 Hayırlı ramazanlar arkadaşlar az önce oksapar pıhtılaşma iğnemi vurulacaktım karnımın göbek deliğinin sağ tarafında morarma var acaba böyle olanlarınız var mı çok telaşlandım 😢
Tomurcuk18 Nursen0121 Morarma olması normal, sana tavsiyem elinle etini sıkıştır ve ilacı yavaş enjekte et. Hızlı enjekte edince hem cok yakıyo hemde morarıp beze oluyo.
CerenVarol Canim normal surekli ayni tarafa vuruldugu icin oluyor.bendede ayni sekilde korkulcak bisi yok yerini deistirerek vur.
Kumru82 Morarma hep oluyor bende canını sıkıcak bir durum değil ben hemşireye yapdırdıgım halde morartiyor düşün
Kumru82 Nursen0121 hep oluyor diyorum ya ben evde yapamıyorum cesaret edemedim kliniğe gidiyorum hemşire morartıyor düşün herkesin morariyor
Gold İğneği yaparken etini sıkıştırıp yap ilacı yavaş yavaş sık içine bide ıslak mendille bastır iğne yapğın yere morarma olmaz ... ıslak mendille bastırmak önemli bide yerini değiştir ben bazen bacağıma bazen koluma bazen göbeğime yapıyorum... morarma olması normal hatta şişip sert olmasıda bunları yaparken dikkat etmediğin içindir korkma
Sarem Nursen0121 ay canım bende var karnımın çevresi mosmor. Genelde aynı yere denk gelmiş morarmış oda
Tomurcuk18 Kumru82 Hızlı mı yapıyor acaba. Hemşire olduğuna göre daha dikkatli ve bilinçli olması gerek aslında. Benim eşim yapıyor 37 haftamız bitti hep göbekten yapıyoruz sadece 1 kez morardı o da damara denk geldiği için.
Kumru82 Tomurcuk18 bilmiyorum ki canım aslında her aksam baska birine denk geliyorum hepside hafif morariyor cildimde olabilir belki
nurr_kbr Nursen0121 bende de oluyordu bı sağdan bı sol dan vur bazen morarabiliyor. Ben koldan yapiyorum artik
Tomurcuk18 Kumru82 Olabilir canım 🙄 belki dikkat etmeden yapıyorlardır. Aslında evde kendin yada esin yapsa daha iyi olur