Aynur56 Kızlar merhaba test sonucu pozitif çıkan oldu mu hiç bugün test yaptım ve pozitif çıktı doktor takip altına alıcaz dedi ama ben korkuyorum 😶
Esenn1 Aynur56 Benim negatif çıktı. Pozitif olursa ne oluyor diye sordum doktoruma o çok uzun bir işlem bebeğin kanının değiştirilmesi gerekiyor dedi.
Gamzeciks Aynur56 kan uyuşmazlığı testi. Pozitif çıkarsa iğne oluyorsun. Sıkıntı edecek bir durum yok.
merve1777 Aynur56 benim negatif cıkmıstı ancak pozitif iğne yapıyorlar diye biliyorum :) ama kotu bir durum değil
Aynur56 merve1777 bana bugün pozitif çıktı dedi bi daha ki ay tekrar gelip test yapmam gerektiğini söyledi eğer hala pozitif ise riskli gebelik olarak başka bir yere yönlendircez dedi bnde korktum bu yüzden
Aynur56 Pinkbabe hayır canım eşinle kan uyuşmazlığı var ise bu işlemler yapılıyor yok ise hamilelik devam ediyo zaten
Pinkbabe Aynur56 Oyle dusunme kac kisiler kan uyusmazligi yasiyor gayette sağlıklı devam ediyor hamilelik bebekte aynı şekilde üzme canim kendini bunun için
Pinkbabe Aynur56 Anladım canim peki dr bunu kaçıncı haftada soruyor bize henüz sormadı hic bisey 9+6 hamileyim de uyusmazlik var mi yok mu sormadi gerci gayet ilgisiz bi dr um var suan değiştirmek için araştırma yapıyorum da
Kivi Aynur56 bende 12. Haftada kanama yaşadım ve vurulmuştum. 28. Haftada tekrar kan testi yapıldı pozitif çıktı tekrar vuruldum. Benim anlamadığım ilk çocukta sorun olmaz diyorlardı ama yine de vurulmak zorunda kaldım. 🙄
Aynur56 Pinkbabe hamileligimi öğrendiğim ilk zamanda benim eşimin kan gruplarını isteyip baktı ve uyuşmazlık olduğunu söyledi
Aynur56 Pinkbabe ya illa ki öyle de insan endişeleniyor işte merak ediyo korkuyo sonucu kötü olanlarda olunca şüphede kaliyo insan
Aynur56 Kivi evet normalde ilk gebelikte bi sorun olmaz diyorlar ama öyle olmadı işte sorun çıkınca çıkıyormuş buda bizim için kötü oluyo hamilelik boyunca strese giriyosun
Hllswm Kivi pozitif cıktıysa vurulmamanız lazım emin msnz pozitif olduguna kanama olunca mutlaka yapılması gerekiyor bana da 9+5te yapılmıstı