Beyza12345 34 haftalık hamileyim bir haftadır alta tarafımın sol tarafında agri oluyor dönerken yürürken felan yarim saatten fazla ayni tarafta yatınca agri siddeti artıyor sizlerde de bu durumlar var mi ?
Ezgiadgzldmr Beyza12345 canım bende de batma oluyor 33+3 bende aynı senin ki gibi rahmimde sancı ve batma
Kdryldz Beyza12345 ben de de oluyor 33+5 im dinlenmen lazım bol bol doktorumun tavsiyesi olurmuş bu aylarda rahim büyüdüğü için ve vücuda binen ağırlık arttığı için normalmiş. Ama kendimizi yoran şeylerden uzak durmamız gerekir
Beyza12345 Ezgiadgzldmr anlatamıyorum da çok değişik bisey kesiliyormuş gibi oluyor tek tarafında ama 😣 bi bitseydi az kaldı canim ya
Sinembuse Bende tam 34 haftayı bugün doldurdum iki bacak aram cok ağrıyor yatsam kalkamıyorum otursam kalkamıyorum saga sola dönmek işkence oluyor cok ağrıyor artik bebekler aşağıda olduğu için baskı yapiyo canim sanırım şu 1 ayımızı boyle ağrılarla getiriver.
Beyza12345 Sinembuse hah aynenmmm canim yatsam yatamıyorum dinlemiyorum bacaklarımın arası tek tarafı fena agriyo demekki herkeste var doktoruma danıştım geçen nts bağladığında normaldir dedi ama git gide artar gibi oluyor
_peritozu Magnezyum hapı kullanıyor musun canım. Benimde 26 27 haftamda aynı ağrı oldu geceleri izdirap gibiydi dönerken daha çok ağrı hissediyordum. Daha sonra magnezyum hapı kullanmaya başladım ağrı geçti bu hap dolayısıyla mi geçti gecici bir ağrı miydi bilmiyorum
Beyza12345 _peritozu 30 lu haftalarda kullanıyordum bıraktım onu acaba omdan mi oluyor ki ? Adı ney canim senin kullandığın ilacin
Sinembuse Ben magnezyum gunde ikitane iciyorum ama onun kasilmaya faydasi var canim benimki agriyo hani soğukta kalınca omuz tutulur bi ari olur ya benim aynı öyle .
Lala97 Benimde 28 haftadan agrilarim basladi sola saga donmek isgence olmusdu magnezium kullaniyirum ama pekde bir iwe yaramadi ama azaldi