Celins_ Selam kızlar 🙋♀️ 7+6 haftadayız bizde 😊 Şimdilik 19 aralık gözüküyor doğum tarihimiz nasipse 😊
Didemmgurdal SenemEymen canım benimde ikinci hamileligim ama inan ilkindede boyleydim hiç kusmam olmadı tansiyonum düşüyordu tek sorun🙄😕
Semartizim Nerm7n yaa bende akdeniz anemisi tasiyicisiyim normal insanlara göre kan oranım doğuştan düşük seviyede .. hamilede olsam kan ilacı vermiyor dr lar. Bende olmaz heralde 🙄🙄🙄
Nerm7n Semartizim Canım senin durumda nasıl olur bilmiyorum şunu duymuştum. Gebelikte vücuttaki kan miktarı iki üç katına çıkıyormuş dolayısıyla vücut ısısını da yükseltiyor. Belki sende de olur. Kaç haftalıksın?
Karakuzuu Kızlar haftanızı uygulamanın verdiği tarihe göremi söylüyorsunuz yoksa kendi hesaplamanıza göre mi
Arassss Tubahasan gerçekten çok fena Benim kanamamda olunca gittim doktora progestan başladı.. ben uzun yolculuk yapmıştım ondan dolayı olabileceğini söyledi ilk 3 ay yolculuk yasak dedi umarım geçer. Bel ağrısı da çok zor ayakta 5 dk duramıyorum
Nerm7n Semartizim İleri ki haftalarda oluyor zaten şuanda hormonlar normal düzeydedir 🥳🤪 Sen Temmuz Ağustos görürsün
Serdem Yoann doktormu verdi bu tarihi benim doktorum henuz tarih vermedi ben 6 hafta 6 gunlugum eger oyleyse bir umut ocak dogumu olur diye umitlenicem :)
Gmsyd Tubahasan Benimde aşırı el ağrım oluyor ama normal deniyor kiminin kasık kiminin bel ağrısı oluyormuş..