Ezgi0716 Çalışan arkadaşlarımın günü nasıl geçiyor çok yoruluyor musunuz ayakta mısınız oturuyor musunuz ? Ben 15 haftalık hamileyim genel olarak ayaktayim biraz yorgunluk oluyor haliyle fırsat buldukça oturuyorum . Benim durumda olup hamileliği iyi geçen var mı? Benim şimdiye kadar sıkıntım olmadı hatta iyi bile geldi iki üç gündür kaşık ağrılarım oluyor normal mi bebek büyüdüğü için mi acaba yoksa yorgunluktan mi
SevilayOnurYel Ezgi0716 kaşık ağrıları hep oluyor yaa . Çok şiddetliyse ve geçmiyorsa sıkıntı oluyor sanırım
SevilayOnurYel Bende 29 haftalık hamileyim oturarak çalışmama rağmen o kadar yoruluyorum ki 🙈 Zaman bir an önce geçse de izne ayrılsam diyorum
SevdaLinkaaa Şimdilik iyiyim çok şükür. 15 hafta 5 günlüğüm. Öğretmenim,nöbet günleri kötü oluyorum sadece .
Gksu55 Butun gun oturuyorum saha satis destek elemani olarak calisiyorum lakin hergun bir markkette kasa bölumunde insanlara laf anlat urun tanit biri cikar baska sey anlar biri cikar ters bi sey soyler hep biri biri biri ayni surekli insan kontaklari icinde hem yoruluyorum hem stres yasiyorum 12 haftalik olduk ama oyle bir uyku geliyorki izin gunu hemen gelsin istiyorun Rabbim hepimize sabir dayanma gucu versin bebislerimizi sagsaglim kucagimiza almayi nasip etsin insallah