ozlemky Ozgle yaa aynen bazen diyorum ki ne oluyor en fazla 10 dk duruyordu dün hemen oynuyordu bugünde ne yapsam sıfır tepki 😄
Canoglumbenm ozlemky sakin ol kuzum uyuyordur ondan hareketsizdir. Bazen hareket eder ama biz hissetmeyiz olabiliyor yani. Bende sabahtan beri hissetmiyordum şimdi hareketlendi 😊😊 stres yapma hareket eder bebişin. Keyfi yoktur şimdi 😊😊
Minik1anne AselAlaraa aynen oynamıyor Du dün doktor randevum vardi sordum evet kalbi atıyor fakat aşırı kıpırdamıyor dedi ve bundan önce ultrasonda bile yerinde durmayan bi çocuktu o yüzden içimi ferah tutmaya calissamda ister istemez düşünüyorum
AselAlaraa Minik1anne şimdi dra gittiğine göre çok şükür iyi bebiş orda bişi olsa çıkardı demekki sakin olmak isyo bebişin şimdilik ☺️ dr ad gitmiştsn hiç korkma canm
xecesapmaz ozlemky Merhaba , olabilir bazı bebekler 32 ye kadar her gün hareketlerini belli etmez ama 32 den sonra doktorunda sana zaten soruyor günlük hareketlerini hissediyor Musun diye endişelenme sakın😊
ozlemky Merveberre şimdi geldim eve bekliyorum bakalım inşallah oynar biraz daha oynamazsa hastaneye gideceğim 😞
Vet-hek-meri Canım bende 23 haftalığım inan bazen gün içinde hic hareket etmiyor bazen de deli gibi tekmeler atıyor hiç hareket etmedigi günlerde geceye kadar bekliyorum uzanıyorum 12 gibi baslıyo kıpırdamaya genelde öğleden sonra ve geceleri hareketli oluyormus bugün doktor kontrolünde de söyledim anormal bi durummus gibi tepki vermedi normal demek ki uzan elini karnına koy biraz bastır konus tepki verir illaki
ozlemky Vet-hek-meri evet dediğiniz gibi işten geldim uzandım biraz hafif hafif oynadı 😍 çok şükür 🙏🏻 Bende sormuştum normal olabilir dedi ama işte başa gelince insan tedirgin oluyor tecrübe artık birdahakine daha sakin olurum 😄