Yasemincifci Ada06 randevu ve sira sikintisi oluyor evet surekli olarak takip ettigi bir gebeyseniz sabah erkengidip sekreterinden kaseli kagit alip sira alabiliyorsunuz
Rabiaozdmr01 Ada06 sabah 6da gdcnde anca öyle sıra alacaksın cok zor bende yeni gökhan gelmiş onu deniycm
Ada06 Yasemincifci sürekli takip ettiği hastası değilim canm . Ben ankaradan geldim doğumum allah izin verirse ertan hoca da düşünüyorum çok güzel şeyler duydum hakkında bakalım hayırlısı olsun
Ada06 Yasemincifci ertan beye olmadım canım normalde ben ankarada kalıyorum eşim asker suriye ye gitti annesinin yanına geldim yozgata ... gökhan beye gittim ertan beye geçen sene gittim hamile olmadan canm
Ada06 Yasemincifci canım ben yarına ertan beye randevu aldım ultrason kağıdını veriyomu istemek mi lazım ?
Ada06 Yasemincifci bi kişi iptal etmiş randevusunu ben 182 mhrs mobil indirdim bana bildirim geldi hemen aldım canım 😄
Ada06 Yasemincifci gökhan beyi tavsiye etmem açıkçası sana hiç bilgi vermiyo sadece ölçüm yapıp bebeğe bakıp kalk diyo memnun kalmadım sıfır ilgi
Ada06 Yasemincifci inşallah öyledir canım. Gidecekmi dedin ertan beye nereye gidecek ne zaman gidecek bilgin varmı