Güzel hamileler şaşırmayın yahu..herkesin kilosu, bünyesi, sağlık geçmişi kendine göre ayrı bir vakka.. Misal ben 118 kiloda tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. Şuan 35 hafta+4 güne -10 kilo ile girdim. Gebelik şekeri çıktığı için korkudan kilo verdim boyna..Çok sıkı bir diyet de yapmadım. Sadece her öğün açlık ve tokluk 1.saat şekerimi ölçerek yemek yedim. Şekerim yüksekse az yedim..normalse güzel yedim😋 İlk üç ay çok bulantım oldu..ne yesem kustum..Çubuk krakerle aşk yaşadım diyebilirim..Sonra zaten normalde hiç dikkat etmeyen ben dikkat etmeyi sürdürünce, bebişim de benim hali hazırdaki depoları tüketince kg vermeye devam ettim..Dahiliyeci, diyetisyen ve de kadın doğumcum da benden çok memnunlar..doğrusu onlar da ben de bu kadar kg vereceğimi tahmin etmiyorduk..sırf yavrum doğuştan şeker hastası olmasın benim yüzümden diye çok dikkat ettim. Benim motivasyonum tırsmak oldu diyebiliriz😂
Tüm anne adayları hepimiz vakti geldiğinde sağlıkla yavrularımıza kavuşalım inşallah🙏🏼
Not: Aslında 12 kg vermiştim ama son 15 günde devamlı şekerime bakmama ve iştahım da artmamasına rağmen 2kg almışım🙈 İnşallah Ege’me gitmiştir kan yapmıştır☺