cansuuhakann Kızlar Ankara’da önerebileceğiniz doğumhanesi temiz , odalara eşleri de alan , özel gibi ilgili diyebileceğiniz devlet hastaneleri var mı ? Doktor da söylerseniz sevinirim.
Mervee94 cansuuhakann temizlik açısından şehir hastanesinden çok memnun kaldım ama muaynelerde ogrenciler var doktor yaninda oturuyo ogrenci ilgileniyo yani bana 3 gidisimdir öyle denk geldi
Aytac_Guven cansuuhakann sami ulusa bağlı turgut özal hastanesı cok mükemmel doğumu orda yaptım her yer tertemiz oluyor sancı odaları tek kişilik yanında refakatçi kalıyor doktoru da aynı ozelldekı gibi davranıyor Oğuz Ozdemır
Kiboss cansuuhakann ben doğum yapmadım ama Sami Ulus beştepe yerleşkesi güzel oğuz özdemir Fatma bayat bunları öneririm ilgileri devlete göre gayet iyi
Betullnaz cansuuhakann cebeci tıp ta doğum yaptım özel oda tuttuk çok güzel ve temizdi ilgi alaka çok çok iyiydi özel hastaneye gidiyordum neredeyse aynı ilgi alaka iyitki orda doğum yapmışım
Mervee94 cansuuhakann yok malesef görmedim çünkü doğum hastanesi daha açılmamış senin doğumuna kadar açılır dediler onu bekliyorum
Boncuk23 Aytac_Guven canım bende cuma gidicem ilk defa oraya beşevlerdeki ek binası. Arzu Bostancı hocadan aldım randevu. Umarım memnun kalır orda doğum yaparım bende. Birde birşey sorucam canım devlette cinsiyet söylemiyorlar diyor arkadaşlar doğru mu acaba
Aytac_Guven Boncuk23 benim doktorum her defasında söylüyor kuzum o doktora da ıyı dıyolar Oğuz özdemir daha ıyı ama detaylı bakıyor boy kilo cınsıyyet söylüyor benim ikinci Doğumum orda olucak
Boncuk23 Kiboss sen Oğuz hocaya muayne mi oldun canım. Asistan değil dimi uzman doktor kendi giriyor hastalarıyla ilgileniyor. Ben de ilk defa gidicem arzu Bostancı'dan aldım randevu cumaya
Kiboss Boncuk23 evet canım oğuz hocaya muayene oldum asistan deil uzman doktor çok ilgili çok kibar Bi doktor arzu hanımı bilmiyorum ama oğuz hocayı tavsiye ederim
Boncuk23 Kiboss canım perşembe merkezdeymiş pardon. Ayın 17 sı beştepede. Artık birdahaki randevu ondan alırım. Ben de dedim erken bu hafta gideyim de ayrıntılı ultrason için anca 1 ay sonraya alırım randevu
Boncuk23 Aytac_Guven ay ne güzel hemen bi bakayım MRS sistemine Oğuz hocada boş yer varsa randevumu değiştirim. Çom teşeklürler cnm sağlıcakla al yavrunu kucağına