Aslanmoms Phılıps avent biberon çevremde kullanan hiç görmedim dışarda da çok dikkat etmedim plastik mi gövdesi yoksa cam mı
ozgeya Aslanmoms cam olanı da var pp denilen malzemeden plastik olanı da.ben ikisini de kullanıyorum.
Aysebkr1258 Aslanmoms cam da çar pp de tercihe bağlı bende acente almayı düşünüyordum çevremde kullanan bir kaç kişi akıttığını söyledi bende vazgeçtim Paşabahçe’nin cam biberonlarını aldım
Imom Aslanmoms plastik pp olanları da var cam olanları da cam olanlar ilk zamanlar kullanılabilir ama ilerleyen zamanlarda kendi içmeye başladığında camlar ağır tutması zor olabilr içtikten sonra elinden atıp kırma şansı olabilir diye düşünüyorum
burhanaltintop ozgeya natural mi yoksa klasik mi almalıyız sizce ve 0+ mı yoksa 1+ mı bi farkı var mı kafam karıstı baktıkça
EceMmmm burhanaltintop Ben 0+ aldım canım cam olanından 120 ml daha doğum yapmadım ama çevremde doğum yapan arkadaşların tavsiyesi üzerine aldım bende. Bakalım deneyip göreceğiz inşallah.🤗
ozgeya burhanaltintop natural alın kesinlikle. 0+ yenidoğan akışı, 1+ yavaş akış. Doğumdan hemen sonra kullanmanız gerekirse 0+ olanı alın. Ben cam 120 cc olanı almıştım ilk olarak.
EceMmmm burhanaltintop Evet canım yeterli olur diye düşünüyorum. Hatta doğar doğmaz memeyi tuttuğunda ve ek gıdaya ihtiyaç olmadığında biberona gerek bile olmuyormuş. Ne olur ne olmaz diye önlem amaçlı aldım ben. İlk etapta süt gelmez veya tutamazsa kullanmak için.
Woerigjjjffjdkfkx Doğum yapan arkdasim aventin bineronunu önerdi bnde ondan almayı düşünüyorum emzikli seti oluyo nette gördüm biyerde😊