Matmazelll 1umutturyasamak evet kanala girmesi iyi en azından normal şansın var benim oda kalmadı bugünden itibaren 🙄
Matmazelll 1umutturyasamak 4 e kadar iyi bence kilosu 4 ekadar normal doğumu uygun görüyorlar doktorlar yinede hakkımızda hayırlısı olsun
Esenn1 1umutturyasamak 41. Haftaya kadar yolu var canım neden stres yapıyorsun ki? Vakti gelince gelir zaten merak etme hem önemli olan sağlıklı olması normal olmuş sezeryen olmuş hiç önemi yok sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏
1umutturyasamak Esenn1 inşallah 41 e kadar beklemez diyo cevremdeki insanlar kilosu 4 dü gecer diyolar
umyhfsa 1umutturyasamak bu an bu postu ben mi yazdım diye şüphe ettim yani 😊yazdiklariniz aynı bende de var. Herşey normal dedi bende kontrolden geldim bugün. Ama ben 39+0 im 😀benimkide gelmiyir
1umutturyasamak umyhfsa kasılmalarım oluyo saniyelik ama geciyo sendede oluyomu 🙁 Altımda ağrıyo adet olcakms gbi her lavobaya gidişimde bir umutla gidiyorum acaba nişan gelirken adet olur gbi agrn oluyormu 🤔
Gamze88 1umutturyasamak tam gününü bekliyordur cnmm,dakik olacak desene🥰6 gün daha sabret gelir inşh 💙💙💐
1umutturyasamak Gamze88 ya gelmezse annem sezeryan yaptı onu öyle gördüğümden beri korkuyorum nebileyim
Matmazelll 1umutturyasamak yemeyi kesmek lazım kilo almasınlar artk 😂çıkınca sütle beslersin ozaman kilo alsın😊
Gamze88 1umutturyasamak korkma cnm inşh gününde normal Doğumla gelir 💐❤️İçini ferah tut ,bol dua et 🧿
Anonimane_150 1umutturyasamak bizde 39+1 iz son 6 gün. Ama açılma dışında birşey yok bekliyorum hala minik kızımıı
1umutturyasamak Anonimane_150 brnm doktorum acılma varmı yokmu onada bakmıyor o konu hakkındada bilgim yok