Hafizenur Ellerinizde ağrı uyuşma hafif zonklamalar hisseden var mı benim gibi 22 haftalık hamileyim bu arada
Elifyakar Hafizenur sol bileğim o kadar şiddetli agrıyor ki kolumu hareket ettiremiyorum 😑 34 haftalık gebeyim doktorum kalsiyum eksikliğinden dedi 🙈
blackeagle Hafizenur 36 haftaligim her sabah ellerim cok feci ağrıyor ve uyuşuyor sizin biraz erken başlamış sanırım bende yeni olmaya başladı hiçbisey tutamıyorum
ikinciprensimgeliyor Hafizenur benim de oyle.32 haftalik hamileyim.geceleri uyuyamaz oldum agridan uysuukluktan sislikten mafetti beni.iki elim ve bileklerim.magnezyum kalsiyum kullaniyorum yok yok yok Hicbise fayda etmiyor.dogumdan sonra gecer dedi doktorum insallah
Meriipella1 Benim ki sabah uyanınca ödem toplamış gibi oluyo ellerimi sıkamıyorum parmak boğumlarım resmen kapanmıyo gibi oluyo
Hafizenur Meriipella1 benimde sabahları ve geceleri çok hissediyorum kafama takıyorum boyle olunca daha doktoruma gitmeme var
Elifyakar Hafizenur kalsiyum ilacı verdi ama ne fayda 😑 gece ağlayarak uyanıyorum o kadar ağrıyor inan
Meriipella1 @Hafizenur ben sormuştum tuzlu şeyler yeme dedi ödem yapıyo ödemde ağrı yapar dedi. Testlerim yapıldı hepsi normaldi o yüzden kalsiyum veya magnezyum eksikliğinden kaynaklanan bişeyin yok demişti. Bide ben bazen tuzu abartıyorum salata falan yerken domatese bile boca ediyorum sanırım o yüzden böyleyim. Aynı zamanda suyuda çok iç ki idrarınla vücudundaki ödem atılsın bol bol da yürü hareket et hantallaşırsan daha çok şişersin demişti.
Hafizenur Meriipella1 hııı anladım canım bende tuzlu bu aralar yemiştim ödem mi bilmiyorum umarım geçer hemen
Hafizenur ikinciprensimgeliyor umarım geçer canım senin yine baya olmuş benim neden erken başladı anlamadım
Hafizenur ikinciprensimgeliyor evet 4.ayıma kadar hiç almamıştım sevindim sonra 1 ayda 4-5 kilo birden aldım