bsrbyrmn Kızlar 2li testteki beta hcg ye göre cinsiyet tahmini varmış bilginiz varmı 50 altındaysa erkek 50 üstüyse kız hadi test edelim gerçekten doğrumu sizin kaç cıktı neyiniz oldu ?? 😊😊
Minikkkuzummm bsrbyrmn ben yurtdışındayım. Önce ultrasonda sonra kanda baktı. Cinsiyeti söyledi. Ultrasonda bakınca bekle alışveriş yapma kana göre söyleyim net olsun dedi doktorum. 12. Haftada öğrendik😊
bsrbyrmn Ozaman dogruluk payı var bana doktor erkeğe benziyo dedi 12 haftalıkken beta 83 çıkmış 😊umutlanmalımıyım acaba
Babymama bsrbyrmn bnm beta 36ymş cinsiyet kesnleştkten snra syledi dktr heveslenmeyelm diye erkekmş tabi bzmki tutuyo bu duruma göre😀
Esenn1 bsrbyrmn Öyle bişey yok diye biliyorum. İnternette de yazıyor kandan cinsiyet belli olmaz. Bana ultrasonda ense kalınlığını ölçerken söylemişti cinsiyeti doktorum.
Gozde19 bsrbyrmn benim ikili testte beta 22 çıktı özeldeki doktor kıza benzetti özel muayenehanede ki doktor erkek dedi 17+3 2 hafta sonra tekrar gitcem bakalım ne çıkacak :))
Duyguxx bsrbyrmn benim 13 haftalıkken yaptırdığım ikili test hcg sonucum 49 çıkmış. Oğlum olucak🙏🏻 25. Haftadayız