Cagla22 Kuzular cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz tam olarak? Bn çok merak ediyorum siz ne zaman öğrendiniz acaba yazarmsnz 😘
Pnrvlkn Cagla22 16haftalıkken bebeğim resmen hissetmiş ve poposunun üzerine oturmuştu 22 de net öğrendim
Ayseeayvaaz Minikkkuzummm kızmıydı erkekmi peki 🙈 bende cuma günü gitcem tam 13 haftalık olcak gösderirmi dersiniz 😅
Sevdamustafa Cagla22 evet bekle kesinlikle 16. Haftani bence benim 13. Haftamda söyledi doktor erkek dedi 16. Haftamda gittim cinsiyeti kiz dediler şimdi kesin kiz 16 dan önce söylendiğinde illa ki yanlışlık oluyo
Cagla22 Yusbur valla eşim kız istiyor daha ilk çocuk bizim ben özele gidiyorum doktorumdan memnunum ama cinsiyet için erken diyor 🙁
Cagla22 Pnrvlkn yaa şu çikolatayı benm kuzenim de söylemişti gerçek o demi 😀 13 teyim detaylı da tam gösterir mi
Pnrvlkn Cagla22 gerçek canım bende kızım da doktor birşeye bakıcaktı bakamıyordu dedi çikolata ye gel çikolata yedim gittim bakmak istediği şeye baktı çünkü kızım hareketlendi
Yusbur Cagla22 evet canım bende cinsiyetini öğrenmek için gittiğimde hiç hareket etmiyordu göstermiyordu cinsiyetini doktor çikolata ye gel dedi yedikten sonra gösterdi çok hareketleniyor çikolata yiyince 😂