Pamukgirl Sabah aç karna tiroit alıyorum Kahvaltıdan sonra kan ilacı alıyorum Akşam decavit ve ecopirin alıyorum Gece yatarken progestan ve magnezyum alıyorum Kafamı kaldıramıyorum ilaçlardan sakıncalı mı doktororum progestanı bırak gerek yok artık dedi ama bırakmak istemiyorum arada ağrılarım olduğu için tedbir amaçlı sizin düşünceniz nedir?
Burcuveburcum Pamukgirl Gerekliyse kullanmak gerek napalım cnm ama doktorun bırak dediğini kullanma,bende sabah troid ilacımı alıyorum yemek sonrası balıkyağı hapımı içiyorum akşam yemekten sonra kan ilacı ve yatarken alerji ilacı🙄 Sağlıklı günler olsun 🙏
Nisansimge Pamukgirl günde 2 kere kan ilacı 1 kere FMF ilacı magnezyum kalsiyum artı ecopirin ve vitamin haa bide haftada 2 kere proluton iğne vurunuyorum 10-15günde bi kullandığım antibiyotikleri saymıyorum bile:)
Pamukgirl Elvn genellikle kullanan yoğun hamile arkadaşlar varmış bende çok kullanıyorum bişey olur mu dedim ama sizde kullanıyorsunuz. İnşallah sağ sağlim kucağımıza alalımda başka bişey istemiyorum