Umranoguzyazar Hahahaha bitek bende değilmiş, hapşurduğumda hep az bişy ister istemez kaçıyo, geçnlerde kaynanam kayınpedrim eşim otruyoduk kayınpederime çay doldurmya kalktım gelirken dha odaya girmemiştim ara yerdeydim bi espri yapıldı ben krize girdim güldüm ama öyle böyle değil gülerken baya bi altıma kaçırdım içeriye giremedim elimdede çay var eşim gwldi çayı aldı elimden , benim montum vardı gittim onu giydim hadi gidelim dedim eşime öyle ıslak ıslak otramzdım çekyta öylede bi anım var kızlar 😂😂😂
Meriipella1 @2kizannesi- akıntı kadar baş belası bişey yok resmen su gibi bir anda geliyo bende de ped koyuyorum ama bazen dediğin gibi ıslanıyo iç çamaşırım falan sinir oluyorum. Doğursakta hayırlısıyla geçse hepsi 😂
Nerm7n Pembepanter Bende son ay oldu baskı gidiyorum sanki çok sıkışmış gibiyim. Ama bi kaç damla 😅 Zor dostum zor hamilelik evresi Allah herkese yardım etsin
Pembepanter Nerm7n çok iyi anlıyorum🌸 bende biraz erken oldu🌸🌸 Aynen zor amaaaa yine de allah herkese nasip etsin🤲🌸💜
Snglergn Pembepanter valla hapşırdığımda da oluyo güldüğümde de hatta bazen uyurken de oluyo çok olağan şeylermiş ama o yüzden pek önemsemiyorum
Depresif_polyanna 2kizannesi- canım mantar enfeksiyon yapar pedler.kuru kalmadığı için akıntı da var haliyle
brldmr Pembepanter altıma kacırmıyorum ama ic camasırım hep ıslak sızıntı oluyor idrar kesesinden.kuru camasır kullanmayı özledim