Betulvemercimek Kızlar 24 haftalık hamileyim fakat hamileliğim boyunca bacaklarimda sivilceye benzer şeyler çıkıyor yağ bezesine de benziyor birde hafif kan toplaması morluklar oluyor yaşayan var mı
ozgeoznur Betulvemercimek hamilelikte varis oluşumu normalmiş, doğumdan sonra geçme ihtimali yüksek ama geçmezse de hemen tedavi olursanız kalıcı olmazmis 👍
Betulvemercimek Minnosaile daha önce epilasyon olduğum için çok yok zaten agdaya çok az giderim o gitmediğim dönemde de var di
Betulvemercimek ozgeoznur varıs daha kılcal damar gibi sanırım birde morluk tan çok yağ bezesine sivilce gibi şeyler dikkatimi çekti sivilceyi sıkabiliriz ya bu sıkılmıyorda. Değişik anlamadm doktor bakmadan normal dedi
Minnosaile Betulvemercimek bende acaba ağda yaptırdınız da ondan mı oldu diye düşünmüştüm 🤔 geçmiş olsun kuzum başka bir doktora daha gözük gerekirse
Betulvemercimek [silindi] varis değil bence varisin nasıl olduğunu biliyor bu daha çok yağ bezesine ama kırmızı renkte gibi
Rukiye2709 Betulvemercimek çok mu ayakta kalıyorsun canım dinlenirken ayaklarının altına yükseklik koy öyle yat dedikleri gibi varis olabilir ama onda yap bezesi olmaz diye biliyorum doktora git istersen
Betulvemercimek Rukiye2709 Varisi biliyorum ama ya varis degil muhtemelen yağ bezesine ama kırmızı renkte doktora sordum bakmadan normal dedi bilemiyorum
blackeagle Betulvemercimek bende de bir benzeri var ayak bileklerimde kırmızı çizgiler var kabarık sanırım çatlak😕