Cylnn Adetim 13 gün geçikti Cumartesi test yaptım çıkmadı bugün yeniden denedim silik ikinci çizgiyi gördüm doktora gittim alttan baktı rahim kalınlaşmış hamilede olabilirsin hastada dedi kan istedi sonuç bekliyorum bütün hevesimi kırdı doktor aranızda böyle olan varmı
Selvis Cylnn moral bozacak bi cevap vermemiş ki gereken cevabı vermiş. Kanda gebelik çıkInca da hamilesin denmiyor kanda gebelik görünüyor diyor doktorlar. Kesin hamile demek için kese ve içinde de embriyo bakıyorlar
Ececce Cylnn hevesini kaçıran dr u anında değiştir bunlar hassas konular banada hamile olmama rağmen keseye belki kese değildir bakıcaz ileri ki zmanlarda bi kan ver demişti bi dahada gitmedim o dr a 😑
Hafsamm Cylnn kız doktor kötü bişey dememiş ☺️ Sen benim mecburen gittiğim doktora gitsen ne yaparsın her gittiğim de ağlıyordum resmen 🥺
Damla01 Doktor verebilecegi cevabi vermis ama. Olabilite var netlik yok. Kan testi yapip gitseydin ona gore konusurdu. Sana yine iyi soylemis. Bana sagliksiz gebelik var. dusmus yada dusecek demisti.
Betuel11 kötü kötümserlik yada moral bozmak için değil herşeye hazırlıklı ol demek için söylemiştir ümit vermeleride doğru değil ki bence umutlandurıp hamile olabilirsin diyip kötü bişeyle karşılaşmak daha mı iyi...
Cemilegoker Bu ay olmaz sonraki ay olur.bende mesela bu ay çok umutluydum yumurtlama yakalamıştır falan kesin hamileyim diyoduma ama kan verdim negativ ama test silik göstermişti.bugun yada yarın adet olmam gerek.onu bekliyorum
Slnrhz Cylnn hiç moralini bozma bnm kan testim pozitif olduğu halde hamile değilsin dedi bnde ama pozitif dedim sen yinede 3 aya kadar hamile değilmşsn gbi davran dedi gerizekalı
Baharmurat Cylnn 2gun sonra yıne kan testıne baktır beta naa duzenlı olarak ıkıye katlamıssa hamılelıkten bahsedılıyor .sonra bıdaha yaptır .daha sonra artık kadın dıgum uzm na gorun dıyolar
Burcuveburcum Cylnn duyduklarını çok kafana takma beta hcg ye göre hamile çıksanda dış gebelikte olabilir düşükte diye saçma sapan şeyler söylüyorlar iki güne tekrarla kan testini iki katına çıkarsa sağlıklı olma ihtimali yüksektir hayırlısı olsun🙏
Ayguns Cylnn canım doktorlar bizim moral ve motivasyon koçumuz değil ki elbette sana her ihtimali söylemekle yükümlü.