Fdme 35+4 haftalık hamileyim kızlar gece hiç uyuyamıyorum dönmekten hertarafım ağrıyo uyumadığım için kendimide kötü hissediyorum sürekli baş ağrısı halsizlik iştahsızlık oluyo gündüzde hiç uyuyamıyorum gözümden uyku aksada dalamıyorum bnmle aynı sorunu yaşayanlar varmı neler yaptınız?
Yusbur Fdme bende 35 haftayım canım aynı sorun bende de var kafayı yiycem uyku yok sürekli ağrı var 😔
Mom72626 Fdme ben ben 🙄 hiç birşey yapamıyorum canım gece tam 3 te yatıyorum 40 dk sonra uyanıyorum eşime sahur hazırlıyorum diye. Ondan sonra da zor dalıyorum uykuya. Zaten sağa sola dönerken hep uyanıyorum. Daha 23. Haftadayım nasıl olacak bilmiyorum 🥺
Fdme Yusbur gündüzdemi uyuyamıyosun cnm bnde öyle insanlıktan çıktım artık 28.haftada başladı bu sorunumuz hala aynı napcam bnde bilmiyorum
Yusbur Fdme yok canım uyuyamıyorum havalarda ısındı tabi bizde fazladan da terleme oluyor vücudum buz gibi ama içim yanıyor resmen ne gündüz ne gece gözlerim şişmiş şekilde dolanıyorum etrafta valla çok kötü bi durum ne yapsak geçer hiçte bir fikrim yok