Sngl_cem Meraba kızlar 21 haftaligiz sol tarafımda uyumayı alışkanlik haline getirmeye calisiyrm bu bazen oluyor bazen olmuyor sağ sol dönüp duruyorum ama sola yatınca kaburgalarim batıyor ve ağrı hissediyorum bnim gibi yaşayan var mı bu durumu
Seda5892 Sngl_cem sağa çok kısa yatabiliyorum ağrım oluyor sola yatıyorum ama altıma yastık koyarak yatıyorum karnımın oraya öyle rahat edebiliyorum
Mom72626 Sngl_cem valla canım ben de 23 teyim sola yatıyorum ilk sora kaburgam ağrı yapıyor sağa yatıyorum bazen sırt üstü yatıyorum ama Kızım gece tekmeledi sırt üstü yatınca 🙄
SedaMeric Canım nasıl istiyorsan öyle uyu ama yeter ki uyu çünkü ilerleyen zamanlarda bırak sağ sol yatmayı sırt üstü bile yatmak zorlaşacak o yüzden şimdi nasıl istersen öyle yat tadını çıkar 🤦🏻♀️
Asiyeferdi Doktorlar genelde sol tarafi oneriyolar canim sag tarafta kan dolasimi azaliyormus... cok arastirdim bu konuyu ama surekli sola dogru yatmakta cok zor oluyor krap griyor bana gece resmen 3 yastik kullaniyorum gece dalip duz yatmayam diye 😀