Nisanurr Yasemin01 arada bende de oluyo canım hatta bazen canını yakacak şekilde ama gelen giden yok sanırım yalancı sancılardan 😊
Nisanurr Oguzkagan65 her bebek gelişimini tamamlayınca gelirmiş, umarım 40i tamamladığında kilo problemi falan olmaz
Tugba2626 Nisanurr 38 erken . kilo problemi de önemli değil. Benim doktorum 36. Haftada 4 kilo doğan bebeği 40. Haftada 2.5 kg doğan bebeğe asla tercih etmem demişti. Bu yuzden 40 ı doldurması daha iyi bence
Nalanktl Nisanurr ama daha erken ki 39 dolmadan neden gelmesini bekliyorsunuz. Sezeryan da bile 39 un sonunda alıyorlar bebeği artık. Zamanı gelince gelir o zaten :)
Nisanurr Nalanktl ben peşpeşe hamile kaldığım için kendimi sürekli hamile olarak hatırlıyorum sanırım ondan gelmesini istiyorum 😂
Betulbetul Nisanurr papatya çayı doktor önerdi mi sordunuz mu benimde 38+5 bugün yalancı sancılar oluyor ara ara.
Pnardadas Yasemin01 benim dün gece başladı şu anda dediğin gibi belimden vuruyor ama doktor normal dedi
Ssraa Ay şuraya atlayıp bir şey sorabilir miyim☺️ Bence sorabilirim tşk😁 bu nst dediğimiz alete bağlanınca biraz uzun süre mi bekleniyor yoksa bir dakikalık falan bir olay mı? Daha hiç bağlanmadım da merak ediyorum 32 haftalığız☺️
BrcnBlgn Ssraa 15 20 dk suruyor canim 31.hafta itibari ile herhangi bir riskim olmamasina ragmen tedbir amacli dr baslatti .)
Nisanurr Tugbaern bakalım ilk önce kim doğurur yarın randevum var dua ediyorum da nst de sancim çıksın 😁
Ssraa BrcnBlgn ay çok teşekkür ederim, o kadar uzun sürüyor mu🤔 sonunda toplu rapor halinde mi bakılıyor sonuca 🤔 33 34 gibi gideceğiz tekrar sanırım beni de bağlar artık☺️
BrcnBlgn Ssraa Rica ederm canm ne demek 20 dk kadar bagli kaliosun sonra cihazdan kagt cikio onu aliosun dr un bakio .) biraz skici hic hoslanmiyorum ama mecbur .)