bergenn arkadaslar karin büyüklüğü bebegin kilosuyla ne kadar ilgili? kucuk karni olup bebegi kilolu dogan varmi?
GizemBurak bergenn kuzucum benm karnim hic yok denlcek kadr az 37 haftadym kendim 11 kilo aldm bebegm 3.200 gram pazrtesi dogumum var hayirlisiyla😘 karinla alakasi yok yani bazilarnn karninin ici genis oluyor. Benim karnimda hic catlagim falan olmadi
mrstug bergenn canım 33 haftalığım suan ama karnımı gören herkes 3-4 aylık zannediyor . Bebeğimin kilosu da gayet iyi çok şükür🙏🏻
Yasemincifci bergenn ilgisiz karnin kucuk olup bevegi iri olan var karni buyuk olup minyon bebegi olan var bu senn karin yapinla alakali ic karin genisligi darligi falan ona gore
Minnosunannesii Benim karnım aynı haftada olduğum kişilere göre oldukça küçük ama bebeğimin kilosu onlarınkine kıyasla cok daha iyi. Karnın büyüklüğü annenin genetik yapısıyla alakalı olup bebeğin kilosunu etkilemiyor doktorumda bu sekilde söylemisti hatta öyle annelerin bebeğinin daha iyi gelistiğini gördüm hep dedi 🤗
Nebahathumeyra Hiç alakası Yok iç karnınız geniş demektir. Arkadaşım 9 aylık hamileydi Doğuma giderken 5 aylık hamile gibi görünüyordu 4 kiloya yakın doğdu bebeği. Beni gören de ikiz galiba diyor karnım davul gibi 2800 gram doğdu😊 ikimizde 38. Hafta da doğurduk bu arada😊 bunla hiç alakası Yok yani. Hıı benim için bu bir sıkıntı mı asla değil kilonun hiç bir şeye faydası Yok çünkü sağlıklı olsun her şeyi yerinde olsun kilo zaten alıyorlar. Doktora gittiğimde sormam bile kaç kilo diye her şey yolunda mı derim evet der tamam . Seni tebrik ediyorum der hala kilolu çocuk doğuracam diye düşünenlerden olmadığın için 😊😊
bergenn tesekkurler arkadaslar.benim 2. gebeligim ilki 2730 dogdu cok sukur saglikliydi ve cabuk buyudu..kilo tabiki onemli degil ama 33 haftaligim bu kez karnim daha kucuk buda cok kucuk dogacak diye endiseleniyorum sonucta kucuk bebekle ilgilenmekte zor.. yorumlarinizi okuyunca biraz olsun rahatladim😍
Defne123 35 haftalığım karnım 5 aylık gibi kimse 1 ay kaldığına inanmıyor üstelik bebeğimin kilosu da maşallah önde gidiyor.doktor bi sorun görmediği sürece karın küçüklüğünün bebekle bi alakası yok içerde yer var demekki fazla dışarı taşmıyor 😂 zaten önemli olan sağlıklı olması çok kilolu yada zayıf olup sağlık sorunu olan bir sürü bebek rabbim evlatlarımıza sağlık sıhat ömür versin
efsanee_ bergenn iç karınla alakalı bi durum bu.8. Aya girdik hamile olduğum daha yeni belli oluyo. Bebegin kilosu boyu haftasıyla uyumlu sağlıklı çok şükür 🙏 Otobüslerde daha yer almışlığım yok 😂😂😂
Defne123 efsanee_ 😂😂 aynı bende hatta yaşlı teyzeler beni kaldırıyorlar yer istiyorlar. Kimse yer vermiyor bu garibe 😂😂😂
Purelove bergenn benim karnımda küçük bebeğimde küçük 😄 ama yinede bunun onunla bi alakası olduğunu düşünmüyorum 😊