Kzbnzmi1 Lovestoryyy bende 38 im bekliyorum bakalım son 14 gün 😊daha çatı muayenesi de olmadım normal mi sezeryan mı belli de değil
Papatyam34 Lovestoryyy son 7 cok heycanlıyım bi an önce günler geçsin kavuşayım istiyorum 🤗 yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik son anda bişi olcak diye ödüm kopuyo 😞
Nisanurr Bizde de son 14 ama ne gelen ne giden var sancilansam diye dua ediyorum karnım bile dimdik ayakta daha oğlum belliki yerini çok sevmiş 😂
Ceyda015 Son 8 günüm şimdi hastaneden geldim bebeğimin suyu azalmış normal mi sizlerde de böyle bir durum var mı çok endiseliyim bişey olur diye sancim ,acikligim da yok
Lovestoryyy Ceyda015 benim plesanta previa var o yuzden sezeryan olucam ama su azalınca doktorlar alıyor genelde
Elvn Ceyda015 korkma canm ya suni verip normal yaptrrlar yada sezeryan yakinda alinir yani yani kavusursnz annesi her turlu
istkizannesi Lovestoryyy 38+6 da da olucam bende. Son 7 gün. Acayip heyecanlı ve stresliyim😞 Ama bi an evvel de doğsun istiyorum 36 dan beri aşırı zor gelmeye başladı eğilip tırnak bile kesemiyorum. Yere otursam kalkamıyorum.. Allah yardımcımız olsun
Ceyda015 Lovestoryyy cuma tekrar gideceğim bakalım azalma varsa müdahale edilebilirmis ama inşallah o zamana gelir kızım
Nismirhir3 Son 16 gün normal dogummu bekliyoruz acilma var sancilar yetersiz vor avazda kurtulalim kavusallsalim insallah