Hacer67 Kizlar sizin cevrenizde de var mi böyle insanlar nezaman doğuracan hala dogurmadin mi diyen sen hala hamile misin gelmeyince gelmiyo arkadaş bende kızımı biran evvel sağlıklıca kucağıma almak istiyorum yemin ederim etrafında ki insanlar psikolojimi bozdu niye doğurmuyosun derken🙁🙁
Ozlemyy Hacer67 boş konuşan insandan nefret ediyorum,hamile değilsin ne zaman diye sorarlar soruları hiç bitmiyor ben bu dönemde bu insanlarla görüşmemeye çalşıyorum ya da yerli yersiz konuşana anında cevabı yapıştırıyorum sanki kendisi bakıcak cocuga
clmmmmm Hacer67 çocugun nezaman olucak, kaç sene oldu evleneli, bi sorunmu var acaba, 😢😢bide bunlar var en acısı😢
Kahramanlar Hani bugün yarın diyordun diyenler hörünc insan doğuramadım diye utansın mı yahu 😂ben az daha kalsın diye gün sayıyorum aman kim ne demiş boşver sen
Hacer67 Yolda bi insan görmeye göreyim çocuğu okula bırakmaya gidiyorum kız sen yine mi doğuramadın nezaman doğuracan doğursam sanki kendi bakacak hey Allahim
GamzeAkova Hacer67 banada is yerinde herkesten once hamile kaldin herkes gitti sen hala burdasin diyorlar 😀 takma bosver saglikla gelsinler inşallah.