sssibel sssibel
Hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🤲🙏🏻
Yani şöyle anlatayım durumumu size
Benim adetlerim hep düzensizdi , ilk adet oldugum günden beri düzensiz, en son 11 subatta adet oldum. Sonrasında 13 martta ilaçlı tomogrofi çekildi, 8 nisanda safra kesemden kapalı ameliyat oldum bir hafta ilaç kullandım iki hafta 1000 mg ağrı kesici kullandım, zaten adetlerim düzensiz oldugu için hiç ihtimal bile vermemiştim😕 göğüslerimde aşırı hassasiyet ve mide bulantısı hissettim son iki haftadır ama bunuda safra kesesi ameliyatından dolayı oldugubu düşündüm en son gecen hafta diş muayenem vardı ve iki tane diş röntgeni çektiler, gögüslerimdeki hassasiyet artınca süphelendim ve bi test yapmaya karar verdim hiç ihtimal vermeden çift çizgiyi gördüm inanamadım, ertesi gün bidaha yaptım , bugün kac haftalık oldugunu gösteren testlerden yaptım ve 3+ oldugunu gördüm😢 hemen ev doktorumdan randevu aldım durumu anlattım ama bişey söylemedi benden ultrason istedi, en erken tarih pazartesi gününe randevu aldım , ama çok stresliyim ve çok korkuyorum 😓 birhafta nasıl gececek bilmiyorum, pişmiş tavugun başına gelmezdi heralde başıma gelenler.