Neseozkan Bsra_ayz eve geldim canım 1 saat önce kasılmalarım oldu yine şuan geçti gibi ama biraz daha bekliycem yine gelirse gidicem hastaneye
Neseozkan rabia_varolculha bebek dayanması farklı oluyo canım ama bir yere toplanıp bi kaç dk karnın sert kalıyosa kasılmadır o
Neseozkan 2cocuk2kopek inşallah ya tek duam o benimde inşallah 36 haftaya kadar gelir ilaçları düzenli kullanıyorum yürümüyorum iş yapmıyorum ama şuan yine ufak ufak kasılmalarım var bekliycem biraz
Omrnhatunu Neseozkan evet çıktı canm yatırdılr hastnye birsürü ilaç serım verdiler sonrasında çok kez bağladılr çıkmadı
Dilekhakan Neseozkan biz 27+ 5 olduk 22 mm seninki iyi durumda canım biz 24 haftalıkken yapıldık iğneyi dua et sen tehlikeli dönemi atlattın 24 çok iyi şuan 32 ye kadar dayan kalkma yerinden iş fln yapma lavobo harici kalkma bana göre iyisin yani korkma Allah’ın izniyle geçer
Neseozkan Dilekhakan inşallah canım inşallah 1 gün sonra 32 olcam sen şuan ne kadarlıksın inşallah sen de zamanında sağlıcakla kavuşursun yavruna
Teonam Ya benimde o toplanma baskı çok sık oluyor ama doktoruma ben sordum erkek Doğum riski olabilir mi diye öyle bir şey yok dedi 🙄 ama gerçekten çok sık oluyor korktum şimdi
Neseozkan Teonam canım seni doktorun bilir benim nst de ağrılarım çıktı 1,5 hafta sonrada rahim duvarı incelmişti 24 mm olmuştu o yüzden senin doktorun nasıl muayene etti bilemiyorum