Tck Tiredmother yok yaa nerdeee😁 dün çatı muayenesi yapti doktorum, bi ümit doğumu tetikler dedim ama yok yok yok 😁 haftaya cumaya kadar da bekliycez dedi yani 10 günlük uzatmayı da bekliycez bakalim😁
Pnr_jr Asel2019 Korkma . Spinal çok iyi. Sadece 6 saat filan Sonra karnın küçülmeyen türdendir o zorlicak hepsi o
Asel2019 Pnr_jr Ay inşallah öle olmaz ya korkularımdan biride o zaten 😩 korse fln kullanamıyormusun canım
Tiredmother Hilalaslankumcu Oldu mu şimdi ama 🙄😂😂 hayırlı olsun canm benim Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Tubademir85 Pnr_jr benımde son 11🙏💙heyecan bekleyiş stres ve bir türlü gelmeye niyeti olmayan ogluş😁😁
Pnr_jr Asel2019 korse kullanamam ki büyük😅 ama zamanla iniyormuş . Kaslar toplicskmış;) dert etmedim çünkü öncelik bebeği beslemek😅 doğsun sen de aynı takımda olacaksın canım.
Cenyy Benim sabahtan hafif sancılarm başladı bi saat öncesine kadar arttı baya doktordan geldim şimdi nst 100 açılma yok 😑
[silindi] Cenyy sancılarınız nasıldı? Benim çok şiddetli kasıklarım ağrıyo adet sancısının baya şiddetlisi ama belimden filan vurmuyor sadece kasıklarda. Uykudan uyandıracak kadar şiddetli
Cenyy [silindi] her 5 dkya düştü şuan şiddetli adet sancısı kasıklarda daha çok ama belden de geliyo arada😑 gitmeyi düşünüyorum ..