Pnr_jr Nerm7n Canım geçmiş olsun bugün de benim uyku günüm ara ara uyanıp uyudum hep, günlerdir 2-3 saat uyuduğumdan vücut bayılıyor artık sanırım. Şimdi nasılsın? Ateşin şuan var mı hala?
Nerm7n Pnr_jr Bende 10 da kalkıp eczaneye tansiyon ölçtürmeye gittim gelince kahvaltı yaptım Şimdi biraz yatakta dinlemiyorum. Ayak tabanı ateşim yine var ama gece daha çok çıkıyor. Bilirsin geceleri bütün ağrılar ortaya çıkar
Elif0992 Son 9 günü kalanlardan doğuran yok mu daha :) doktor erken doğum diye korkuttu ama biz son 9 a geldik hala gelmiyor son aylar ilk aylardan daha zormuş yaa yürüyemez oldum boyum kısa zaten 43 kilodan 59 kiloya çıktım top gibi yuvarlanıyorumm evde :)
Tiredmother Ya ben doğuracam derken grip oldum gözlerimi açamıyorum🤦🏻♀️🤦🏻♀️Doğum başlasa ıkınmaya halim yok😂
Pnr_jr Tiredmother Canım sarımsak ez , 1 yemek kaşığı zeytinyağı ve elma sirkesi dök üstüne yiyemezsen ekmeğe sık ye. Kendine getirir.
BurcuY Pnr_jr Nerm7n Elif0992 Tiredmother busratasci- bugün kontrolüm vardı açıklık aynı 1 cm kanala girmemiş daha canım kızım 🙄 doktor bunun daha gelmeye niyeti yok dedi 😂😂😂😂 haftaya Salı kontrol verdi ama inşallah gerek kalmaz dedi 😂😂
Elif0992 BurcuY Benimde yarın kontrolüm var bu hafta göbeğim aşağı indi gibi inşallah yakındır doğum :) yürüyemiyorum artık giyinirken sanki 10 km yürümüşüm gibi nefes nefese kalıyorum eşim yardımcı oluyor bazen
[silindi] BurcuY ah bende bugün muayene oldum 1cm açıklık var🤷🏼♀️ Dün sancılarım vardı düzenli gibiydi 10dk da 1 hatta doktorum doğururum diye bekliyordu ama yalancıymış sanırım geçti😅
BurcuY Tiredmother ay geçmiş olsun canım gece yatarken ayaklarının ikisine birden limon suyuyla 10 dakika boyunca masaj yapsın eşin çorap giy uyu sabah kalkınca yıka 3 günde atlatırsın
Aysglgnn Tiredmother aynı sorun bendede var nasıl nefes alıp vericem bilmiyorum sprey kullanıyorum ama inşaallh geçer