Anonimane_150 Pnr_jr bizimde uygulamaya göre son 6 gün ama sancı hiç yok 37den beri açıklıkla geziyorum suan 4 cm olmuş ama tık yok 😟😟🥺🥺
Adnsrn Pnr_jr son 8 ya benimde ama hala kıpırtı yok doktor bekleyelim diyor. Ha geldi ha gelicek hepimiz diken üstünde bekliyoruz ama yok sanki yeri cok rahat hiç gelesi yok 😬😍👻
Pnr_jr BurcuY Hoşgeldiniz🌸 Burcu nasıl hissediyorsun? Bugün evet bebeği hissediyorum da gelecek gibi değil gene🤷♀️
BurcuY Pnr_jr valla kuzum ağrı girince ümitleniyorum yok yok benimkinin de daha niyeti yok 🙄 bu nişan boşuna mi geldi acaba 🙄kontrolüm perşembeydi bugüne aldım 🙄 bugün kontrolümüz var 1 buçukta bakalım ne dicek doktor 😔
Pnr_jr BurcuY Bende nişan da yok😃 öyle keyfi yerinde bebişin. Ayaklarım ve bacaklarım şiş. Haftalardır ilk defa sabaha kadar (tuvalet için uyansam da) uyuyabildim. Kilo alımım durmuyor çünkü gözüm doymuyor🤣 napicağımı şaşırmış durumdayım🙂 Biraz da korkuyorum gibi.. Orda enerjimiz bitip ıkınamamazlık olmaz inşallah🙏
BurcuY Pnr_jr Allah’tan benim şişmedi ayaklar falan 🙊 ya bende o kadar çok yiyorum ki can sıkıntısından gidip gelio yiyorum ama tartıda hep aynı kiloyum 10 gündür buda enteresan anlamadım 🤷♀️ Bende tuvalete kalkıyorum geliyorum 1 saat en az uyku yok sorma 😔 evet ya bende çok korkuyorum yorgun uykusuz olursam diye 🙄 ne zaman gelecekleri de belli deil ki bizimki içerde hala ayak gezdiriyo 😂😂
Elikkk Ay kızlar inşallah bu günleri görürüm son 39 gün zaman cabuk geçsin istiyorum hepinize hayırlı doğumlar
Pnr_jr En azından bir ara gelicem diyor kuzun, nişan bari yollamış; benimki öyle bir sinyal de vermedi, tekmeler yatarım ne derdim de doğucam modunda🙃 doktor ne der bakalım sana yaz olur mu? Benim diğer doktorun kontrolü 9Mayıs’ta. Doktor da bir alem kalmış 9 günüm bir alışamadı benim aşırı kilo almış olduğuma. Yani napiyim şuan😐 Unutup soruyor sonra aaaaa diyip yürüyün şunu yapın bunu yapın... Karnına bir karpuz koy bakalım o deşiklerin nasıl oluyor😅
BurcuY Pnr_jr 😂😂😂😂 ay çok güldürdün ya 😂😂neden kaç kiloyla hamile kaldın kaç kilo aldın ki kuzum 🙄 evet gelcem dedi de vazgeçti bakalım eyleme ne zaman dökcek 😂😂 benim de Normalde 9daydı dün erkene aldık bakalım ne dicek yazarım tabi kuzu bi gidip geleyim de
BurcuY Pnr_jr 😂😂😂😂 ay çok güldürdün ya 😂😂neden kaç kiloyla hamile kaldın kaç kilo aldın ki kuzum 🙄 evet gelcem dedi de vazgeçti bakalım eyleme ne zaman dökcek 😂😂 benim de Normalde 9daydı dün erkene aldık bakalım ne dicek yazarım tabi kuzu bi gidip geleyim de
Elikkk Pnr_jr inşallah mide yanmasından yatamıyorum vallahi napsam ne iyi gelir evde ne soda ne renni var bir fikir verin
Pnr_jr Elikkk Gaviscon double action hapı işe yarıyor canım. Rennie de bir süre Sonra yalan olmuştu bende😃 etkisi yoktu...Havuç, kepekli grissini, çubuk kraker, yoğurt. Bir de oturma evde yürü şuan rahatlar biraz.
Elikkk Pnr_jr aynen yürüyorum aslında ben geç saatlerde yemek yemesem iyi oluyorum sahurda canım yemek yemek istiyor
Pnr_jr Nerm7n BurcuY Tiredmother Elif0992 Purelove Ba-mu Mngll busratasci- Nisanurr Anneler gününde doğursak ya😍♥️
BurcuY Pnr_jr Nerm7n Elif0992 Tiredmother busratasci- bugün kontrolüm vardı açıklık aynı 1 cm kanala girmemiş daha canım kızım 🙄 doktor bunun daha gelmeye niyeti yok dedi 😂😂😂😂 haftaya Salı kontrol verdi ama inşallah gerek kalmaz dedi 😂😂