Fatmaa123 Kızlar midem cok yanıyor dayanamıyorum 1 tane soda içtim gecmedi yatıyorum sanki bogazıma düğümleniyor acı acı uzanınca daha cok yanıyor 25 haftalıkta hamileyim dua edin canlar uyuyabiliyim
Gulcinozdmr Fatmaa123 bende 25 haftalığım şuan aynı şeyi yaşıyoruz mide yanmam var yatınca baskı yapıyor ağzıma geliyor
Esragurbuz Fatmaa123 doktoruna soyle sana mide koruyucu yazsin.bana pulset yazdi hamdolsun 2 aydir 1 kere bile midem yanmiyor..28 haftalik ikiz gebeyim
Elifff123 Fatmaa123 Canım salatalık ye kesiyor bende de var her gece yatmadan 1 2 tane salatalık yiyorum
Mom_O Fatmaa123 soguk sut icc canim ama hep boyleyse dr una soyle ilac versin.Benim de cok buyuk problem olmustu reflu:((
Yeliz2 Yastığı yuksek yapin kizlar mide kapakcigi bebek buyudukce aciliyormus baskidan dolayi oda mide yanmasi yapiyor bide bebek artik tuylenio onunda etkisi var yastigi yuksek yapin yan yatin iyi geliyor biraz
Edanaz2344 Fatmaa123 yogurt ye canım 2 3 kaşık iyi geliyor. Bende mide yanmasindan çok kötü oluyorum.
annevebebek17 Fatmaa123 bende 9 haftaligim ama benim de 2 3 gündür migde yanmam oluyor arada surup iciyorum gaviscon veya rennie napim gecmeyince..
Burcu290 Canlar çok kötü bişey mide yanması çok çektim bende çiğ patates muz bunlar iyi geliyo süt anlık kesiyor başlıca mide düşmanı süt aslında o yüzden tavsiye pek etmem yüksek yastıkta yatmanızı öneririm gecikmedende önlemini alın doktorunuza başvurun derim🤗🤗🤗
Pamukgirl Fatmaa123 çok su tüketemiyorum günde 1 litre ancak belki. O yüzden midem yandıkça ya soda yada bol su içmeye çalışıyorum canım 17+3 benimde bu hafta başladı